SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Rafael Nadal şi Fernando Verdasco se bat pentru un loc în semifinale » Băieţii cu muşchi

Articol de - Publicat joi, 09 septembrie 2010 00:00

La US Open 2010 va fi sigur un semifinalist din Spania. Verdasco şi Nadal luptă pentru acel loc. Marţi noapte, liderul ATP a cîştigat lejer, în timp ce Fernando a revenit de la 0-2 la seturi.

Cu patru spanioli la rînd în partea de sus a tabloului, parcă era Mastersul iberic. Un semifinalist roş-galben e garantat. Nu se ştie încă numele lui, dar opţiunile s-au redus de la patru la două. Rafael Nadal, numărul unu mondial, care încă nu a disputat vreo finală la New York, a trecut confortabil de Feliciano Lopez, 6-3, 6-4, 6-4. A arătat sigur pe teren şi mai hotărît ca niciodată să facă un pas în plus în turneu.

Cu Fernando Verdasco s-a întîmplat exact pe dos. L-a întîlnit pe David Ferrer pentru a 11-a oară şi meciul lor a fost, probabil, cel mai bun din ediţia actuală. Intens, aprig, cu schimburi de mingi jucate la limita efortului şi a raţiunii. Primele două acte i-au revenit lui Ferrer, 7-5, 7-6 (8) şi se adunaseră deja două ore de meci. Verdasco şi-a înăbuşit frustrarea şi a început să revină în joc. A cîştigat următoarele două acte, 6-3, 6-3, pentru ca decisivul să ajungă din nou în tie-break. Şi aici şansele au alternat, dar Fernando a dat lovitura finală după o ultimă minge la care a ajuns uluitor.

Nadal şi Verdasco, doi stîngaci, vor lupta pentru un loc în careu, amintind de semifinala epică pe care au jucat-o anul trecut, la Australian, acel meci senzaţional de cinci seturi şi peste cinci ore. New York-ul îşi doreşte şi el aşa ceva.

10-0 e raportul întîlnirilor directe dintre Rafael Nadal şi Fernando Verdasco

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
sparky21
sparky21  •  10 Septembrie 2010, 11:24

O să câstige Nadal US Open. Dar nu anul ăsta... Hai Roger!!!!

brto
brto  •  09 Septembrie 2010, 13:58

10-0 lol

dameel
dameel  •  09 Septembrie 2010, 13:24

nadal e de neoprit.cu cat realizeaza restul jucatorilor asta cu atat mai bine.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează