SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA BRISBANE

Reacția oficială a directorului turneului de la Brisbane după retragerea Simonei Halep: "Sîntem dezamăgiți"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 10:41

Simona Halep s-a retras din turneul de la Brisbane din cauza unor dureri la tendonul lui Ahile. Conducerea competiției s-a arătat foarte dezamăgită de decizia sportivei noastre.

"Sîntem foarte triști să aflăm că Simona s-a retras. Sîntem dezamăgiți pentru fanii care abia așteptau să o vadă jucînd aici", a zis Cam Pearson, directorul turneului, conform brisbaneinternational.com.au.

Simona Halep ar fi trebuit să joace cu Victoria Azarenka în turul 2 al turneului.

Pe lîngă Simona Halep, și Maria Șarapova și-a anunțat retragerea. În locul româncei va participa din postura de lucky loser belgianca Ysaline Bonaventure.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
630029563766362
Anttoniuss Verne  •  07 Ianuarie 2016, 07:58

Prin ceea ce a realizat pana acum, Simona e deja acolo, langa Nadia, Ilie, Gatu, Hagi si alti mari sportivi care ne-au adus mari bucurii. E inca in activitate si sunt convins ca va realiza mult mai multe. Orice sportiv are perioade mai putin bune datorate acidentarilor sau lipsei de forma. Indiferent ce va fi, o sustin pe Simona pana in panzele albe. Locul 2 WTA e pe deplin meritat. (clasamentul nu minte). Hai Simona!!!! Sa nu pleci urechea la rautaciosii care te critica, Nu uita ca noi, cei care te sustinem, suntem cei multi.

dubluv
dubluv  •  06 Ianuarie 2016, 15:11
Postat de idi53 pe 05 Ianuarie 2016, 22:17

Se va retrage si de la Austrlien Open!Apo va cadea pana pe 15 pt ca acolo ii e locul si nu a doua jucatoare a Lumii!

...si vei urca tu pe 2 in locul ei

10153238775535969
Marius Boia  •  06 Ianuarie 2016, 00:00

Romanii sunt un popor de hateri obositi! Mi-e sila de voi! Voi credeti ca rusii vorbesc in asemenea hal despre Sarapova?...apropos...si ea s-a retras de la Brisbane! Simona nu va datoreaza nici macar o explicatie! Participa la turneele obligatorii, atata vreme cat e sanatoasa! Cand se retrage suporta consecintele! Deocamdata e locul 2 mondial si cu siguranta va castiga si un Grand Slam, asa, ca sa va bagati unghia in gat de ofticati obositi! Unii dintre voi, care sunteti pe locul 6 catre 7 miliarde la orice domeniu, va dati cu presupusul despre Simona! Popor abject! Hai Simona!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează