SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Reacția Simonei Halep după calificarea în "sferturi" la US Open: "A fost un meci de mare luptă" » Ce spune despre accidentare

Articol de GSP - Publicat marti, 08 septembrie 2015 00:14

Simona Halep s-a calificat în "sferturi" la US Open, după ce a trecut de Sabine Lisicki, scor 6-7, 7-5, 6-2. În următoarea rundă, românca va juca împotriva Viktoriei Azarenka, locul 20 WTA.

Simona vorbit despre meci și despre calificarea în premieră în "sferturi" la turneul american.

"Am avut de muncit serios, a jucat incredibil, a fost un meci de mare luptă. Eu am luat pentru fiecare minge, dar e plăcut să fiu în sferturi.

La un moment dat am fost puțin îngrijorată din cauza accidentării de la coapsă, dar știam că nu trebuia să renunț. M-a durut, dar am știut că trebuie să rămîn concentrată.

Mă simt destul de încrezătoare pentru a cîștiga meciuri importante. Nu e ușor să joci pe această căldură, dar e bine că am făcut-o", a spus Halep.

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (25)
gica.paunescu
gica.paunescu  •  08 Septembrie 2015, 09:34

Felicitari, Simona ! Aseara am ales sa vizionez meciul de fotbal, si-mi pare rau ptr. faptul ca n-am urmarit meciul Simonei ( am vazut doar finalul setului intai ). De-acord cu Oana Miulescu in totalitate. Indiferent cate lucruri ( urate ! ) se vor spune despre Simona - fie ca-i ,, albaneza'' ori ,, machidoanca'' - are tot respectul din partea mea ! Efortul ei din teren merita admiratie si nu dispret. Mult succes in meciul cu Azarenka, Simona !

817570691657743
Oana Miulescu  •  08 Septembrie 2015, 08:44

m-am saturat de comentariile cu " albaneza". Simona e o sportiva fenomenala si se mandreste ca e romanca. pe buletinul ei scrie Romania, restul... minoritate, etc. nu conteaza. E o luptatoare pe teren si toata lumea o admira. Doar niste frustrati de forumisti o critica.bafta in meciul urmator, Simona!

catalynn
catalynn  •  08 Septembrie 2015, 08:30
Postat de Vasile Lascar pe 08 Septembrie 2015, 07:39

E usor pentru noi sa comentam cate-n luna si stele....Simona a fost super... nemtoaica a avut un serviciu foarte puternic si derutant, dar SIMONA a stiut sa o stoarca de energie...incat a castigat asa de frumos ! Bravooo si felicitari Simona noastra scumpa si draga !

Chestie de perspectiva ... Eu de exemplu cred ca ieri Simona a fost intr-o pasa extrem de proasta, a încercat tot ce a putut insa nu i-a iesit mai nimic. Faptul ca a câștigat i se datorează in principal adversarei care a făcut dublu greseli neforțate si desi este cunoscuta pt forta serviciului a pierdut mai multe breakuri decât a câștigat gameuri pe serviciu. Desigur ca ma bucur pt Simona ca a câștigat, o jucătoare mare câștiga chiar si atunci cand nu e in zi buna , sper sa se refacă fizic si mental pana la meciul cu dulapul belorus si ii doresc multa bafta in continuare! Desi câteodată imi scoate peri albi este o plăcere sa o vad jucând!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează