SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Reacție simpatică a Mihaelei Buzărnescu: "Am picat cu Sharapova la Madrid? Pfoa! Mai bine nu aflam!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2018 23:33

De ziua ei, Mihaela Buzărnescu (37 WTA) a avut o reacție amuzantă când a fost informată de jurnaliști că a picat în primul tur de la Madrid cu Maria Sharapova (53 WTA).

"Am picat cu Sharapova la Madrid? Serios? Acum aflu! Nu știam nimic. Voiam să dorm liniștită. Pfoa! Chiar nu știam că am picat cu ea. Am mai jucat cu ea la Shenzen, dar nu știam că ne întâlnim la Madrid. Mai bine nu aflam", a declarat Buzărnescu la Digi 24.

Mihaela Buzărnescu se va duela în primul tur cu Maria Sharapova, iar în turul secund va da peste câștigătoarea super-duelului dintre Irina Begu și Jelena Ostapenko.

Cele două înfruntă jucătoarele care au învins-o pe Halep în cele două finale de la Roland Garros, Sharapova în 2014, iar Ostapenko în 2017.

Simona Halep va juca în primul tur al turneului de la Madrid împotriva rusoaicei Ekaterina Makarova (29 de ani, 32 WTA).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
merace
merace  •  05 Mai 2018, 09:16

Provocarile mari formeaza caracterele tari. Meciuri cu Kvitova si Sharapova, la rand, pentru Mihaela, sunt doar excelente oportunitati de a se afirma in continuare. Succes, Mihaela!

fibra
fibra  •  05 Mai 2018, 08:40

Pe Sharapova doar cele care s-au speriat ca o intalnesc nu au batut-o.

xnread
xnread  •  05 Mai 2018, 01:57
Postat de puigdemont_ pe 05 Mai 2018, 01:23

Stimabila domnisoara, eu sunt un barbat aproape batran si pensionat, deci am vrut sa stiti de ce nu va invit nicaieri. Dar am o pisica sfinx, discuri de vinil cu Beatles si cateva sticle de vin extraordinare! Plus, sunt vecin aici la Pamplona cu asistentul fostului secretar general al ONU, Boutros Boutros Ghali

Am onoarea domnule. Observ cu încântare că pe forum coexistă persoane aflate în posesia unui bagaj intelectual de excepție, un limbaj elevat, de o înalta ținută morală. De aceea, cu permisiunea dvs îndrăznesc să-mi chestionez respondentul asupra speței drei ori dnei în cauza, deci îmi permit să întreb: nu ar fi mai bine să-i recomandați un alt parcurs, o altă abordare a realității? Sunt ferm convins că ideile dvs ii vor folosi în elaborarea unui viitor mai luminos.:)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează