SPORTURI  »  TENIS  »  SCANDAL ÎN TENIS

Refuzul din Cupa Davis nu a fost uitat » Susţinătorii lui Pavel umiliţi de FRT: "Nu mai contaţi"

Adrian Ungur, Andrei Pavel, Horia Tecău, Marius Copil şi Victor Crivoi au jucat ultima dată în meciul cu Cehia
Adrian Ungur, Andrei Pavel, Horia Tecău, Marius Copil şi Victor Crivoi au jucat ultima dată în meciul cu Cehia

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 06 aprilie 2012 12:59

Scandalul dintre Federaţia Română de Tenis şi jucătorii din echipa de Cupa Davis care au refuzat convocarea pentru întîlnirea cu Olanda continuă.

Victor Crivoi, Marius Copil, Adrian Ungur şi Horia Tecău au decis să fie alături de Andrei Pavel, fostul căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis care a fost demis de FRT şi au ales ca formă de protest neparticiparea la confruntarea cu Olanda, din acest week-end, din turul II al Grupei I a zonei Euro-Africane, în Cupa Davis.

În aceste condiţii, Federaţia Română de Tenis a ales să le pună o serie de piedici jucătorilor, refuzîndu-le accesul la antrenamente, fiind nevoiţi ca aceştia să aştepte pe la uşi pentru a primi o aprobare pentru accesul în sala de fitness a Centrului Naţional de Tenis.

"Mi s-a refuzat accesul în sala de fitness de la Centrul Naţional de Tenis pe motiv că nu mai fac parte din echipa de Cupa Davis. Am vrut să plătesc şi mi s-a spus să fac o cerere care trebuie aprobată de Comitetul Director. Am făcut-o şi pe asta, însa răspunsul lor a fost ca îmi trebuie o recomandare de la un antrenor federal acreditat CNT ca să am acces în sală. Sînt jucător profesionist de tenis, nu un om de pe stradă. N-am mai întîlnit în toată lumea ca unui sportiv de performanţî să i se refuze să se antreneze, mai ales dacă plăteşte, mai ales în ţara lui şi mai ales în domeniul public", a povestit Victor Crivoi, potrivit tennisone.ro.

Şi Marius Copil a avut parte de o surpriză de acest fel, fiind înştiinţat prin intermediul unui mail că "buna relaţie cu conducerea Federaţiei Române s-a ÎNCHEIAT şi că nu mai beneficiez de facilităţile oferite de federaţie", în timp ce Adrian Ungur a explicat că la meciul cu Argentina, oficialii din FRT au avut un comportament neadecvat.

"Cînd am jucat cu Argentina, de exmplu, eu şi Victor Crivoi au fost trataţi cu fundul. Ni s-a spus verde-n faţă: « Dacă m-am înţeles cu Hănescu şi Tecău, voi nu mai contaţi ». Ăsta nu e respect. Ne-am dus în Argentina pentru echipă deoarece orice jucător normal, care ar fi fost tratat în halul ăsta, refuza deplasarea", a declarat Ungur.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
vali_d2
vali_d2  •  09 Aprilie 2012, 10:07

Mi-a placut mult cum au jucat baietii cei noi. S-a vazut ca nu au experienta si ca au avut emotii mari, dar este un potential frumos acolo. Au pus pasiune in joc, i-a tradat, din ce am vazut eu, emotia si poate tehnica, mai e de munca. Dar este pana la urma un inceput de drum. Si nu au jucat mai prost decat marile vedetele care nu ne-au facut mandrii ca suntem romani prin jocul lor. Sa recunoasteam ca inafara de Tecau nu mai avem vedete in tenis si daca un jucator doreste sa ne reprezinte la Cupa Davis trebuie sa ii aplaudam. Vedetele cu aere sa stea deoparte si sa carcoteasca, e alegerea lor, dar nu asa se face performanta.

agarbicescu
agarbicescu  •  08 Aprilie 2012, 11:42

IN ORICE CONDITII , MAI ALES INTERNATLONALE ( ce stiu afara - stiu de Romania ca tara ,nu altceva ) NE FACEM DE RAS=============>>>>>>>>>>> ASTA INSEAMNA CA IN MULTE DOMENII========>>> SA NU AI OAMENI COMPETENTI>>>>> CE NE INTERESEAZA INTERESELE UNEI DOAMNE ...... Numai tampenii Romanesti , fiindca li se permite sa ajunga unde nu le e locul iar natiunea pierde ca are de unde ( PROSTI SANT DESTUI )

mihrp
mihrp  •  07 Aprilie 2012, 10:07
Postat de borceac pe 06 Aprilie 2012, 22:46

@beeswax106 - jucatorii au tot dreptul sa refuze invitatia la echipa nationala, este invitatie, nu obligatie ! iar ei refuza din respect pentru antrenorul pe care l-au avut pana atunci, pe Pavel care a fost aruncat pur si simplu in strada. Asta e evident pentru ca se vede din felul cum sunt tratati niste jucatori cu clasament solid ATP. Cum sa te duci la centrul national ca jucator profesionist si sa nu poti intra? Ar trebui sa se ia atitudine in privinta asta pentru ca e bataie de joc, comportamentul asta e de neacceptat. Ca si conducerea comunista a R.Dragomir care e interesata sa isi faca echipa de fete ptr Fed Cup. Rusine ! Reprezinta federatia romana de tenis nu fed.ro tenis fete!!!!!!

Sa ma ierti dar nu ai dreptate: solidaritatea fata de antrenor e corecta pana la un punct, pana acolo unde nu e lezat tenisul romanesc, ori ei chiar asta au facut. _ _ _ Andrei Pavel n-a fost aruncat pur si simplu in strada cum sustii tu; este o neintelegere intre el si cei din federatie, fiecare sustinandu-si punctul de vedere.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează