SPORTURI  »  TENIS  »  RETRAGERE

Retragere în 2016? » Rafa Nadal ar putea renunţa la tenis după Olimpiada de la Rio!

Articol de - Publicat joi, 11 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 10 octombrie 2012 22:29

Ultima competiţie din cariera lui Rafa Nadal ar putea fi Jocurile Olimpice de la Rio, susţin surse


30 de ani ar putea să devină noua limită de vîrstă în tenis. După ce Andy Roddick a renunţat la sport la această bornă, surse susţin că Rafael Nadal va face acelaşi lucru în 2016. Cel care are în palmares 11 titluri de Mare Şlem a menţionat Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro drept punct final al carierei.

Şi-ar dori să poarte şi steagul Spaniei la festivitatea de deschidere, onoare ce-i fusese acordată şi anul acesta, la Londra, dar la care a trebuit să renunţe din cauza problemelor la genunchi. Deocamdată, Rafa urmează un program strict de reabilitare, care include exerciţii fizice (foto), piscină şi diverse proceduri. În curînd, el speră să-şi reia antrenamentele pentru a fi în formă la Australian Open 2013.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează