SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Roger Federer îl contrează pe Djokovici: "A avut o zi şi jumătate liberă, nu e sfîrşitul lumii!" :X

Articol de - Publicat marti, 27 ianuarie 2009 00:00

Roger Federer, numărul doi mondial, i-a răspuns sîrbului Novak Djokovici care acuza organizatorii că nu i-au programat meciul în sesiunea de seară, spunînd că acesta a avut o zi şi jumătate liberă şi nu are de ce să se plîngă.

"La începutul unui turneu sînt sute de jucători care vor ceva. Nu poţi să le dai întotdeauna ce îşi doresc. Eu am fost cel norocos care a jucat seara, dar dacă era nevoie puteam juca şi pe căldură. Îmi place să joc pe căldură. Novak a avut o zi liberă, nu e ca şi cum ar fi jucat a doua zi de la 11 dimineaţa. A avut o zi şi jumătate liberă. Nu cred că e sfîrşitul lumii", a spus Roger Federer.

Novak Djokovici s-a retras în sfertul de finală contra americanului Andy Roddick din cauza epuizării, în momentul în care era condus cu 2-1 la seturi.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
 •  30 Ianuarie 2009, 09:44

fedeerer este intr-adevar cel mai, cel complet jucator, in primul rand ca loveste reverul cu o mana, acesta este tenisl adevarat. are chiar prea mult bun simt, si ar trebui sa fie putin mai rau si i-ar fi mai usor sa castige. in meciul cu animalul de nadal-rusinea tenisului mondial-ar fi bine sa tipe ca nadal pentru ai creste sansele de victorie. bestia de nadal doar asa poate fi sigur de victorie-este o rusine ca nimeni nu vede asta ar trebuie interzise aceste tipete mai ales la barbati

 •  29 Ianuarie 2009, 13:21

@Ioana Parerrile tale exacerbat de neverosimile, si teoriile tale, 'de clasa a7a', nu intereseaza pe nimeni. Imi plac oamenii care iti sustin punctul de vedere pana la moarte, si cei care au o parere proprie, dar incep sa rad ca dupa ce-si sustin punctu' de vedere cateva minute nu mai au 'talentu' de-a continua. Ti-am explicat, eu si ceilalti 'cititori', dandu-ti probe si motive ca ceea ce afirmi tu este incert, dar nici acum nu renunti la ideea ta. :-)

 •  29 Ianuarie 2009, 13:17

Draga Ioana, colega noastra autista din clasa a7a, am citit si inteles perfect textul redactat de tine, nu trebuie sa ne tii teorii demagogice pe acest subiect. Invata sa pierzi, si dupa ce o faci invata-l si pe 'dmomnul' Djokovic, ca vad ca tii tare mult la el.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează