SPORTURI  »  TENIS  »  DUBAI

Roger Federer, în semifinalele turneului din Dubai

Roger Federer +1   FOTO
Roger Federer

Articol de GSP - Publicat joi, 24 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 februarie 2011 19:12

Elveţianul Roger Federer continuă parcursul impecabil din Dubai, acolo unde a trecut de ucraineanul Sergiy Stakhovsky, scor 6/3, 6/4, pentru a atinge faza semifinalelor

Partida nu a început deloc simplu pentru fostul număr 1 mondial. Folosindu-se de un joc foarte agresiv la plasă, ucraineanul în vîrstă de 25 de ani a "furat" primul game pe serviciul elveţianul provocînd nelinişte în loja şeicilor din Emiratele Arabe Unite. S-a dovedit un simplu foc de paie în condiţiile în care elveţianul a cuplat motoarele, a risipit cîteva forehanduri peste arena saudită, dar a şi dominat ca-n cele mai bune zile, închizînd setul la 6/3.

Sub privirile relaxate ale Mirkăi, Roger a menţinut o distanţă sanitară faţă de capcanele întinse de Stakhovsky, numărul 42 mondial, a urcat la fileu convingător şi a tras cortina peste partida, pe propriul serviciu, la 6/4.

Roger Federer va juca în semifinale cu învingătorul meciului dintre francezii Gilles Simon şi Richard Gasquet, în direct la GSPTV. Elveţianul îl poate întîlni în finală pe deţinătorul titlului din 2010 şi omul care l-a scos din cursă la ultimul Grand Slam, sîrbul Novak Djokovici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
quill
quill  •  25 Februarie 2011, 04:18

"a risipit cîteva forehanduri peste arena saudită," Dubai nu e in Arabia Saudita.

rapidistuadi
rapidistuadi  •  25 Februarie 2011, 00:32

GO ROGER FEDERER TREBUiE SA GASTIGI TURNEUL ASTA DAR SI ALTELE DiN 2 MOTIVE 1 SA NU TE DEPASEASCA NOVAC SI DOI SA RAMAI APROAPE DE RAFA SUCCES ROGER

Vezi toate comentariile (2)
Comentează