SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Roger Federer: "Mulţumesc pentru sprijin"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 februarie 2009 00:00

În momentul în care Roger Federer a primit de la Rod Laver trofeul pentru finala disputată, elveţianul a fost extrem de emoţionat, el nereuşind să spună decât "Mulţumesc pentru sprijin", după care a început să plângă.

Aplaudat de întreaga arenă, care are o capacitate de aproximativ 15.000 de locuri, dar şi de Rafael Nadal, elveţianul a revenit după câteva momente la microfon:

"Nu vreau să am eu ultimul cuvânt, tipul ăsta (n.r. Nadal) o merită, a jucat fantastic. Vreau doar să spun că aceste legende ale tenisului prezente azi aici înseamnă mult pentru mine. Ne revedem la anul".

Aceasta este cea de-a 19-a partidă disputată de Nadal şi Federer, ibericul având până în prezent 13 victorii. Cei doi tenismeni au disputat 15 finale, în 11 dintre ele impunându-se Nadal.

Cu această înfrângere, Roger Federer ratează încă o dată posibilitatea de a-i egala recordul lui Pete Sampras, care a cucerit 14 titluri de Mare şlem.

Sursa: NewsIn

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (21)
 •  23 Februarie 2009, 20:49

si ce daca a plans e sensibil dar ce vrei sa faci cum juca el la 22 23 de ani ,asta e oricum si recordul lui ivan lendel de 19 finale de grand slam v a fii doborate,ptr federe nu mai conteaza cum il bate pe nadal ,ptr ca nu se abte cu el ci cu palmaresul,recordurile,astea totusi conteaza banii nu,are destui.

 •  05 Februarie 2009, 11:13

NADAL CHIAR DACA ESTE SUS, nu are nici o legatura cu tenisul adevarat, a? cu tacaneala nebuna de acum poate,dar asta nu este tenis. nu uitati ca la RG demult este ajutat de arbitrii la mingile pe linie, si urlatul asta, pai fara urlat este zero,..alearga de besmetic pana cand? drogurle, fratilor si LANCE a fost descoperit drogat...pai poti ca om sa muti muntii?..nu. asta vrea nadal. s-au mai vazut infarcte si la 22 ani stati linistiti, grav ca prin stilul lui ii trage si pe altii dupa el

 •  03 Februarie 2009, 12:08

si eu sunt fan federer dar trebuie sa spun ca nadal nu a fost mai bun ca roger ,ci doar a fost mai norocos si mai concentrat in clipele importante,dar nu cred ca nadal a fost mai bun ca rogeracuma sincer vorbindsi vo spun eu o pesimista.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează