SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

ROLAND GARROS 2019 // Stan Wawrinka, victorie categorică și calificare în turul III la Roland Garros » Urmează blockbuster-ul cu Grigor Dimitrov

Stan Wawrinka // FOTO: Guliver/Getty Images
Stan Wawrinka // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 08:34

Stanislas Wawrinka, 33 de ani, locul 28 ATP, l-a învins categoric pe chilianul Christian Garin, 23 de ani, 37 ATP scor 6-1, 6-4, 6-0, în turul II la Roland Garros.

Elvețianul, campion la Roland Garros în 2015, avea la prima vedere un meci dificil în fața unui jucător precum Garin, favorizat de condițiile lente de pe zgura franceză. Doar că Wawrinka, care în mod tradițional avea probleme în meciurile din tururile inaugurale, a făcut unul dintre cele mai solide meciuri din acest an.

Folosindu-se de backkhand-ul care i-a funcționat la parametri maximi, Wawrinka s-a impus în trei seturi, 6-1, 6-4, 6-0, elvețianul terminând meciul cu 28 de lovituri direct câștigătoare și doar 20 de erori neforțate.

Stan Wawrinka va avea parte de un meci mult mai complicat în turul III, unde va da peste bulgarul Grigor Dimitrov, 28 de ani, 46 ATP. Va fi cea de-a noua confruntare directă dintre cei doi, scorul fiind egal, 4-4.

Vezi și: Kei Nishikori, victorie spectaculoasă cu Jo-Wilfried Tsonga, într-un nou maraton între cei doi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează