SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

ROLAND GARROS // FOTO + VIDEO Primul meci dramatic de la Paris: a fost la un pas să producă o surpriză importantă, dar a încehiat meciul plângând, chinuit de accidentare

FOTO: Guliver/ Getty Images +5   FOTO
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 28 mai 2018 08:15

Prima zi de la Roland Garros a adus deja un meci maraton. Fernando Verdasco (34 de ani, 35 ATP) l-a învins în 5 seturi pe japonezul Yoshihito Nishioka (22 de ani, 266 ATP) după un duel superb de 4 ore și 26 de minute, 6-7 (4), 6-4, 6-3, 6-7 (3), 7-5.

Partida a avut de toate: dramatism, întoarceri nebănuite de scor, dar și multă suferință: japonezul a încheiat meciul în lacrimi, sfâșiat de crampe la piciorul drept.

Nishioka a luptat admirabil încă de la început și i-a opus o rezistență serioasă mult mai cunoscutului său adversar. Cei doi și-au împărțit primele 4 seturi, iar decisivul a fost dramatic: japonezul a condus cu 3-0, 4-2 și 5-3, dar problemele de la picior l-au împiedicat să încheie meciul.

Verdasco a revenit și s-a impus cu 7-5, iar Nishikoa a încheiat meciul plângând, chinuit de durerile care nu i-au dat pace pe parcursul decisivului. Japonezul a părăsit terenul în lacrimi, în aplauzele publicului de pe recent inauguratul Teren 18.

Vezi și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close