SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

România a învins Croaţia cu 2-1

Articol de - Publicat joi, 04 februarie 2010 00:00

Partida de dublu din cadrul întîlnirii de Cupă Fed cu Croaţia din cadrul grupei B a primei serii valorice, Zona Euro-Africană a fost cea care a hotărît joi victoria echipei României asupra Croaţiei.


Perechea formată din Alexandra Dulgheru şi Simona Halep a triumfat în faţa cuplului Petra Martic/Ajila Tomljanovic cu 5-7, 6-3, 6-4. În partidele de simplu, Simona Halep a învins-o pe Tomljanovici cu 6-7 (5), 6-1, 7-6 (2), iar Alexandra Dulgheru a pierdut în faţa lui Martici.


România a pierdut ieri în faţa Elveţiei cu 1-2. Din grupa B mai face parte şi echipa Portugaliei, cu care româncele vor juca vineri.


După primele două zile, liderul grupei este Elveţia (2 p), fiind urmată de România şi Croaţia, cu cîte un punct. Portugalia nu a reuşit nici o victorie.


Doar prima echipă din grupă are şansa de a rămîne în lupta pentru barajul de accedere în Grupa Mondială II.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează