SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

S-a anunţat programul de la Wimbledon » La ce oră va juca azi Simona Halep

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2016 22:28

Organizatorii au publicat ordinea în care se vor disputa meciurile din sferturile de finală de la Wimbledon, când Simona Halep va juca împotriva lui Angelique Kerber.

Românca va disputa primul meci de pe terenul central, de la ora 15:00, iar partida va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 2 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon după ce a trecut în trei seturi de Madison Keys, scor 6-7 (5)/6-4/6-3, în timp ce Angelique Kerber (locul 4 WTA) a eliminat-o pe Misaki Doi (locul 49 WTA) scor 6-3/6-1.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
1230935530290488
Anghel Lucica  •  05 Iulie 2016, 15:00

te iubim! Iti tinem pumni stransi dorindu-ne sa-nvingi! Arata-le tu copila draga ca se poate si altceva in tara asta si pentru tara asta. Tu prin munca ta, nu ne intreseaza venitul deschizi in noi dorinta de a convinge copii si tineretul ca sportul este un excelent echilibru socio-moral pentru tara unde te-ai nascut si in acelas timp este a flacara pentru o viata grea in tinerete , dar frumoasa si in acelas timp odihnitoare pentru atunci cand nu mai esti activa . Te iubim!

mplttev
mplttev  •  05 Iulie 2016, 00:40

Angelica e tenace, trebuie să ai răbdare cu ea, câștigi punctul greu, e o apărătoare înverșunată plus că se umflă de prafuri. Să sperăm că mâine nemțoaicei o să i se aplece de atâtea săruri înghițite. Portarul neamț Schumacher (cel care i-a scos câțiva dinți lui Battiston) a recunoscut că i se administrau de către doctorul echipei atâtea săruri că i se aplecase și le turna într-un ghiveci mare, pomișor care probabil, după părerea faimosului portar, a produs lămâi metalice de atâtea săruri ce-a înghițit săracul.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  04 Iulie 2016, 22:51

Daca prinde o zi buna oricit de obosita ar fi va trece mai departe .Oricum indiferent de rezultat la sfarsitul turneului nu va pierde pozitia a 5 a WTA ! Succes maine !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează