SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA MONDIALĂ DE TENIS

S-a stabilit unde va avea loc Cupa Mondială de Tenis » De ce este Cupa Hopman în pericol

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 07 ianuarie 2019 15:45

Cupa Mondială de Tenis va debuta în 2020. Partidele vor fi găzduite de orașele australiene Sydney, Brisbane și cel mai probabil Adelaide.

Cupa Mondială se va disputa între 3 și 13 ianuarie 2020, la ea urmând să ia parte 24 de țări. Partidele decisive se vor disputa pe Arena Ken Rosewall, din Sydney, teren care va fi dotat cu un acoperiș retractabil până la finalul lui 2019. 

"Cupa Mondială se potrivește perfect strategiei noastre, în care inovarea are un loc de frunte. Va fi un mod grozav prin care jucătorii își vor începe sezonul. Vor putea acumula puncte, se vor lupta cu cei mai buni și vor pregăti Australian Open chiar în Australia", a declarat Chris Kermode, șeful ATP.

 

15.000.000 $va fi fondul total de premiere pentru Cupa Mondială de Tenis din 209

Cupa hopman, în pericol 

Al treilea oraș organizator va fi ales între Adelaide și Perth. A doua variantă ar însemna, cel mai probabil, modificarea radicală a sistemului competițional din Cupa Hopman. Cele două competiții s-ar suprapune.

Vezi și: 

Rafael Nadal, adevăratul motiv al retragerii lui David Ferrer » Declarații tari: "Spania nu trebuie să se aștepte la apariția unui nou Rafael Nadal"

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează