SPORTURI  »  TENIS  »  DESPĂRŢIRE

S-au despărţit » După doi ani de colaborare, Andy Murray şi Ivan Lendl au pus punct

Articol de - Publicat joi, 20 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 martie 2014 20:07

Unul dintre cele mai fructuoase parteneriate din ultimii ani s-a dizolvat printr-un comunicat postat de Andy Murray pe pagina sa oficială de web.

Scoţianul şi Ivan Lendl nu vor mai lucra împreună după 2 ani şi 3 luni de colaborare. În acest timp, Andy a atins cîteva dintre cele mai arzătoare obiective ale carierei sale, în ordine: prima finală la Wimbledon (2012), titlul olimpic la Londra 2012, întîiul trofeu de Mare Şlem la US Open 2012 şi triumful la Wimbledon 2013.

Motivul separării este acela că în ultimele 6 luni, de cînd Murray a suportat o intervenţie chirurgicală la spate, el şi Lendl nu prea au avut program comun. S-au mai întîlnit doar în cantonamentul din iarnă, de la Miami, numai că mare parte din pregătire a însemnat, de fapt, recuperare postoperatorie. Lendl va acorda mai mare atenţie programului propriu, care cuprinde meciuri demonstrative, lecţii publice de tenis şi inaugurarea de terenuri, cum a fost cazul cu academia sa din Bluffton (Carolina de Sud).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează