SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DIN SEUL

S-au regăsit la Seul » Patricia Țig și Monica Niculescu s-au calificat în sferturi

Monica Niculescu și-a asigurat un premiu de 5900 de dolari // FOTO Guliver/GettyImages
Monica Niculescu și-a asigurat un premiu de 5900 de dolari // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 00:00

Patricia Țig și Monica Niculescu au acces în sferturile de finală la Seul, după o perioadă plină de incertitudini și accidentări pentru amândouă.

Primele turnee din perioada asiatică au început, iar jucătoarele din România au deja primele rezultate. Patricia Țig și Monica Niculescu au reușit să se califice între primele opt jucătoare la turneul de categorie International de la Seul.  

Patricia a învins-o în turul al doilea pe Kirsten Flipkens, favorită 6 și locul 58 în ierarhia mondială, cu 6-4, 6-4. Țig este pentru a doua oară în 2016 în sferturile de finală ale unui turneu WTA, după ce a reușit să ajungă în această fază și la turneul de la Madrid.

După ce a urcat pentru prima oară în Top 100 în luna mai, jucătoarea în vârstă de 22 de ani a traversat o perioadă mai puțin bună în care s-a confruntat cu diverse accidentări. Acum e pe 135 și pare că lucrurile au intrat din nou pe drumul cel bun.

Pentru un loc în semifinală, Patricia o va întâlni pe Sara Sorribes Tormo din Spania, care a învins-o pe Kristina Mladenovic.

Monica a avut un an în care s-a confruntat cu dureri de spate, poate de aceea nu a ajuns până acum în sferturile de finală ale vreunui turneu WTA. La Seul, ea a învins-o pe Anna Karolina Schmiedlova, 100 WTA, cu 6-2, 6-2.

Mai departe, Niculescu o va întâlni pe Jana Cepelova, cea care a eliminat-o pe principala favorită a turneului, Irina Begu. Sferturile de finală se vor desfășura vineri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
merace
merace  •  23 Septembrie 2016, 12:15

Patricia a batut in 3 seturi si e in semifinala, cu Lara Arruabarrena! Ar fi tare sa vedem o finala romaneasca la Seoul. Pacat ca ai nostri televizatori dau meciuri de la Guangzhou, unde nu joaca nici o romanca!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează