SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Sampras, Agassi, Federer şi Nadal au făcut spectacol la Indian Wells pentru Haiti!

Articol de - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Starurile de ieri şi de azi ale tenisului masculin s-au reunit astăzi într-un meci demonstrativ  pentru a ajuta victimele cutremurului din Haiti. Pete Sampras şi Roger Federer au reuşit să îi învingă cu 8-6 pe Andre Agassi şi Rafael Nadal.

Agassi a fost un adevărat one-man show la Indian Wells. Cu zîmbetul pe buze şi cu lovituri fantastice, Andre a ridicat în picioare publicul de pe central.

Cîteva schimburi reuşite i-au dat curaj americanului care a început să îl înţepe pe Federer: "Roger, tu crezi că eu mă joc, dar am venit după tine!".

Agassi nu s-a sfiit să îl certe şi pe Nadal după o minge trimisă în fileu de iberic: "Nu mai lovi mingea pe partea lui Federer! Nici pe a lui Sampras! Cel mai bine e să loveşti între ei. Off, nu se mai fac atleţi ca pe vremuri" :D

Dacă Sampras şi Nadal s-au ocupat mai mult de lovituri, Agassi şi Federer s-au axat pe spectacol:

AGASSI: Ştii, nu eşti aşa de intimidant precum spune lumea. Nu ştiu ce e cu tine, eşti foarte... elveţian!

FEDERER:
Da. sînt foarte neutru de felul meu.

Să vezi patru dintre cei mai mari jucători de tenis din istorie pe acelaşi teren este un moment unic, mai ales cînd poţi să îi şi auzi.

AGASSI: Ştii ce cred acum toţi tinerii care se uită la noi?

SAMPRAS: Nu chiar.

AGASSI: "Cine sînt bătrînii ăştia chelioşi care schimbă mingi cu Rafa şi Roger?" :D

SAMPRAS: Eu încă mai am păr, tu eşti cel care seamănă cu Kojak. :)

AGASSI: E timpul să nu ne mai ascundem, Pete. Ar trebui să încerci şi tu!

Nadal a intrat şi el în jocul vorbelor, după o nouă lovitură senzaţională a lui Agassi: "Andre, ia'o mai uşor, te rog!". A urmat un moment în care sampras l-a luat în colimator pe Agassi, imitîndu-i mersul pe călcîie înainte de serviciu.

Fostul său rival a replicat pe măsură, înţepîndu-l pentru faptul că ar fi zgîrcit atunci cînd trebuie să achite nota la un restaurant. După această remarcă, Sampras a fost foarte aproape să îi zboare capul cu o minge. :)
Vezi imagini de la meciul demonstrativ! (video)

Întrebat de organizatori ce părere are despre rivalitatea mai acidă dintre Sampras şi Agassi, spre deosebire de cea mai liniştită dintre el şi Nadal, Federer a răspuns: "Abia aştept să ajung şi eu cu Rafa la faza asta"

Cu ajutorul celor patru, dar şi al celor patru fete care au disputat un meci demonstrativ înaintea lor (Martina Navratilova, Lindsay Davenport, Steffi Graff şi Justine Henin), BNP Paribas a reuşit să strîngă 1 milion de dolari pentru Haiti.

"A fost o seară minunată, ne-am distrat foarte multe. Andre, te iubesc, să ştii că eu las şpagă mare!"
PETE SAMPRAS

"Am avut mari emoţii să revin la Indian Wells, dar a fost o onoare să încerc să ajut cum pot victimele din Haiti"
ANDRE AGASSI

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
 •  13 Martie 2010, 10:04

ce va pasa ma ? :))) scoateti ma prostia asta ca deja ati devenit ridicoli

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close