SPORTURI  »  TENIS  »  FOTO

Şarapova a apărut pe coperta revistei Tatler » Vintage Maria

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 februarie 2011 22:47

Maria Şarapova a apărut pe coperta din martie a revistei Tatler, fiind protagonista unei şedinţe foto în stil retro

Frumoasa rusoaică, cunoscută pentru apariţiile în revistele mondene, a participat în noiembrie, la Palos Verdes, California, la o şedinţă foto pentru ediţia din Rusia a faimoasei publicaţii Tatler. Fotografiile în care Maria a adoptat un stil inedit, cel vintage, au fost publicate în numărul din această lună. Atît ţinutele, cît şi coafura specifice anilor '60-'70 reuşesc să creeze o imagine diferită de cea cu care ne obişnuise sportiva.

Fostul lider mondial, care a abandonat la Paris din cauza unui virus gripal, a prezentat pozele pe site-ul oficial, declarînd că în curînd va reveni pe teren. "Se pare că, în sfîrşit, am reuşit să depăşesc problema de sănătate cu care m-am confruntat în ultima perioadă. Am început să mă antrenez de cîteva zile şi îmi este din ce în ce mai bine", a declarat rusoaica.

În august 2008, Maria Şarapova a suferit o operaţie la urmăr, intervenţie care a ţinut-o departe de teren pentru şapte luni. De la revenire, rusoaica a luat mai multe pauze competiţionale tot din cauza problemelor medicale, iar în acest an a participat doar la trei turnee.

foto: mariasharapova.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează