SPORTURI  »  TENIS  »  EVENIMENT

Şarapova se mărită cu baschetbalistul Saşa Vujacici!

Articol de - Publicat sambata, 23 octombrie 2010 00:00

Jucătoarea de tenis rusă şi baschetbalistul Saşa Vujacici s-au logodit. Cei doi nu au stabilit încă data nunţii.

Viaţa amoroasă a Mariei Şarapova a fost mereu în atenţia publicului. Legăturile sale cu Novak Djokovici, cu Andy Roddick, cu solistul de la Maroon 5, cu fiul directorului de la NBC, Charlie Ebersol, au stîrnit mereu comentarii. Însă acum, deţinătoarea a trei trofee de Mare Şlem se va căsători cu baschetbalistul lui LA Lakers, Saşa Vujacici.

Cei doi s-au cunoscut la petrecerea unui prieten comun. "Ca doi sportivi profesionişti înţelegem fiecare ce face celălalt şi prin ce trece. Ea munceşte din greu, eu muncesc din greu. Ne este foarte bine împreună", spunea în august slovenul de 26 de ani. O declaraţie ce prevestea cererea în căsătorie care a avut loc marţi, atunci cînd Şarapova  şi Vujacici sărbătoreau un an de relaţie. Cel care a dat vestea presei a fost chiar Saşa, iar reprezentanţii Mariei au confirmat acest eveniment important din viaţa rusoaicei de 23 de ani. Chair dacă nu a avut un an foarte bun pe terenul de tenis, Maria se poate bucura din plin de ce se întîmplă în afara lui.

"Ne-am logodit şi sîntem foarte fericiţi. E bine şi acum ne putem concentra asupra altor lucruri"
Saşa Vujacici

"A fost o propunere de modă veche. Trebuia să o fac ca un gentleman!"
Saşa Vujacici

3 trofee de Mare Şlem are în palmares Şarapova, Wimbledon (2004), Australian Open (2006) şi US Open (2008)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează