SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Scandal de proporții la Wimbledon iscat de o jucătoare din top 5: "Nu e normal!"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iulie 2015 20:18

Caroline Wozniacki, jucătoarea clasată pe locul 5 WTA, a iscat un scandal uriaș la Wimbledon, după ce i-a acuzat indirect pe organizatorii turneului de discriminare.

"Muncești din greu si te antrenezi pentru a evolua pe arenele importante, dar nu ți se dă șansa... Fetele nu au avut șansa de a juca pe terenurile mari. Am avut doar cîte un meci feminin pe central și pe terenul numărul unu.

Săptămîna trecută a fost tot un meci feminin, dar pe terenul doi. Este o diferență clară, asta pot să spun. Cred că multe dintre jucătoare simt că merită să joace pe arenele mari, în fața unui public numeros", a declarat Wozniacki, conform Bleacher Report.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
merace
merace  •  09 Iulie 2015, 17:33

unde e scandalul urias? Doar la GSP, care face din tantar armasar, sa para ca stie mai mult decat spune! :D hahaha

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  08 Iulie 2015, 15:40

GATA..SI AU ALES JUCATOARELE LIDERUL DE SINDICAT... SA LI SE MAREASCA IAR PREMIILE VA ROG -EGALITE- ..NU? CHIAR DACA ELE JOACA DOAR MAXIM 2 ORE SI ..FRAIERII DE LA 3 IN SUS

bogdzsch
bogdzsch  •  08 Iulie 2015, 14:11

De asta a mancat ea bataie ,saracuta !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează