SPORTURI  »  TENIS  »  FRT

Scandal uriaș la Federația Română de Tenis: președintele e acuzat de uz de fals, exces de putere și abuz în funcție

George Cosac
George Cosac

Articol de GSP - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 20:48

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, a fost dat în judecată, fiind acuzat de reprezentanții unor cluburi sportive de fals, uz de fals, exces de putere și abuz în funcție.

Mai mult, contestatarii acestuia vor ca rezultatele alegerilor din 17 noiembrie, când Cosac a obținut un nou mandat, să nu fie validate, informează sptfm.ro

Reprezentanții Clubului Sportiv Tenis Club Pamira Sibiu și Tenis Club Olimp Craiova l-au chemat în instanță pe Cosac. "Numitul Cosac George a uzat și uzează în continuare în mod abuziv de funcția de președinte al FRT", se arată într-un comunicat. 

Problemele lui Cosac nu se opresc însă aici. Recent, Ministerul Tineretului și Sportului a trimis o înștiințare către Federația Română de Tenis prin care a decis suspendarea temporară a finanțării (detalii, aici).

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  05 Ianuarie 2018, 14:14

Asta este un oportunist grețos...nu coase sacul,îl gândește...lingău...

marian0904
marian0904  •  05 Ianuarie 2018, 00:33

Antrenorul de tenis al lui Carmen Iohannis joaca tare, preluand metoda brevetata de Burleanu (demagogie, gargara si acuze cu iz penal). L-as intreba pe omul nostru: cati jucatori de tenis au iesit din Sibiu? Poate asta ne-ar lamuri despre priceperea lui. Intre timp, Cosac si prietenii lui joaca si ei tenis cu barosanii de la Bucuresti. Ma mira amestecul juvetilor, dar cum ei joaca mai mult pe partea dreapta, se bagara ca poate le iese de-un zaibar cu praz (puh!). De urmarit acest razboi intr-un pahar cu apa!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close