SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Semifinală de foc » Maria Șarapova se va lupta cu Serena Williams pentru finala de la Wimbledon

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iulie 2015 00:00

Într-un sfert de finală pasionant, campioana din 2004 și finalistă în 2011, Maria Șarapova, a avut nevoie de două ore și 46 de minute pentru a trece de Coco Vandeweghe din SUA, cu 6-3, 6-7 (3), 6-2.

Rusoaica a servit pentru meci în actul secund, la 5-4, dar adversara, care pînă la acest turneu nu trecuse de turul 3 la vreun concurs de Mare Șlem, a jucat un tenis inspirat, abrupt, și a reușit să se impună în tie-break. Experiența superioară și ambiția au dus-o însă pe Șarapova spre victorie.

În semifinale, ea o va întîlni pe Serena Williams, care a revenit de la 0-1 la seturi și a învins-o pe Victoria Azarenka, 3-6, 6-2, 6-3 într-un meci intens, de bună calitate. "N-am mai întîlnit-o de mult pe Maria la Wimbledon, am văzut că joacă bine, e o luptătoare, abia aștept!", a spus Serena.

În cealaltă semifinală se vor înfrunta Agnieszka Radwanska, finalista din 2012, și Garbine Muguruza, aflată la o premieră a carierei sale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
gizeh
gizeh  •  09 Iulie 2015, 19:13

.......bate serena la masha până la 40 de ani și intr-un picior :) ....le înșiră pe sârmă pe cele din top 10.

merace
merace  •  09 Iulie 2015, 18:01

Castigatoarea o va intalni pe Garbine Muguruza, care a batut-o azi pe Aga Radwanszka intr-un meci frumos. Muguruza e abia la a 3-a finala WTA din cariera, si a castigat pana azi doar un titlu WTA la simplu, dar pare in mare forma in acest an, cand a urcat in premiera in Top 10 mondial, si pe locul 5 in cursa pentru Singapore!

minu_nat
minu_nat  •  09 Iulie 2015, 10:24

Îmi doresc să bată Serena nu că pt. că sunt vreun fan al ei dar jucătoare mai antipatică,teatrală şi nesportivă ca ursoaica Maria Orgasmova nu cred că va mai exista prea curînd în tenisul mondial!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează