SPORTURI  »  TENIS  »  REVENIRE

Serena se întoarce » Gata pentru Wimbledon!

Serena Williams
Serena Williams

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 07 iunie 2011 11:47

Serena Williams a îndurat de acasă, din Miami, cum Roland Garros-ul s-a scurs pe lîngă ea. De aceea s-a hotărît. Americanca va reveni în activitatea competiţională pe iarbă, la Eastbourne, săptămîna viitoare, ca preludiu pentru turneul de la Wimbledon (20 iunie-3 iulie). Serena nu a mai jucat de la ediţia din 2010 a întrecerii britanice, cînd a şi ieşit campioană.

Williams cea mică are în palmares 13 turnee de Mare Şlem. Şi nu vrea să se oprească aici, în ciuda operaţiei suportate în februarie, din cauza unui edem pulmonar.

"Mă bucur foarte mult că sînt sănătoasă şi că pot să joc din nou", a spus Serena. "Ultimele 12 luni au fost foarte grele şi le mulţumesc prietenilor şi membrilor familiei pentru că m-au ajutat să trec peste ele. Serena s-a întors!"

Problemele de sănătate ale Serenei au început chiar după Wimbledon-ul trecut. Atunci, ea a suferit şi două intervenţii chirurgicale la picior, pentru a i se repara un tendon. În prezent, Serena Williams (29 de ani) ocupă locul 25 în ierarhia WTA.

Şi sora sa, Venus, care nu a mai jucat de la Australian Open, va reapărea pe teren la Eastbourne.

 

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează