SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Corespondenţă din Singapore » Serena Williams e la mîna Simonei Halep » Cum o poate ajuta românca pe liderul WTA să se califice

Serena Williams are patru trofee la Turneul Campioanelor în carieră
Serena Williams are patru trofee la Turneul Campioanelor în carieră

Articol de - Publicat vineri, 24 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 24 octombrie 2014 09:50

Americanca are nevoie de ajutorul lui Halep pentru a ajunge în semifinale. Românca trebuie să cîştige cel puţin un set în faţa Anei Ivanovici.

Niciodată nu a fost Serena Williams atît de înfocată susţinătoare a Simonei Halep precum va fi azi! Numărul 1 mondial stă la mîna româncei pentru calificarea în semifinale! Are nevoie ca Halep să cîştige cel puţin un set pentru a merge împreună în careul de aşi. Serena însă a spus că trebuia să joace mai bine în meciul cu Simona pentru a nu depinde de nimeni.

"Soarta mea nu depinde decît de mine. Ar fi trebuit să cîştig meciul cu Halep sau să adun mai multe game-uri. Orice s-ar întîmpla, am făcut tot ce mi-a stat în puteri în această săptămînă", a spus liderul mondial. Ea a adăugat că se va antrena şi azi, chiar dacă nu ştie dacă va mai fi în turneul de la Singapore sîmbătă.

Simona va juca însă pentru ea. Are nevoie de cel puţin cinci game-uri, gen 1-6, 4-6 sau 2-6, 3-6 pentru a termina grupa pe primul loc. Chiar dacă pierde cu acest scor, conform procentajului de game-uri, va fi prima.

Oricum, Halep va intra pe teren aşa cum o face mereu, pentru a cîştiga. Un set o duce clar pe primul loc sau, îşi poate alege adversarul din Grupa Albă, meciurile jucîndu-se înainte. Ea ar putea alege cu cine să joace în semifinale, toate cele patru din cealaltă păstrînd şanse teoretice la calificare, chiar şi "sperietoarea" Şarapova, care are două înfrîngeri, dar pe care nu a învins-o niciodată.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
arcgis10.2
arcgis10.2  •  24 Octombrie 2014, 13:00

Simona trebuie sa castige sau cel putin sa joace pe teren.Vad acum Wozniacki cum a castigat primul set cu Kvitova desi calificata.Radwanska depinde de o victorie a danezei.Oricum mentalitatea unui campion este aceea de a juca si a nu fenta sportul.Simona daca bate isi va face un nume,isi va apara onoarea si va castiga definitiv respectul surorilor Williams.Chiar daca acest lucru ar putea duce teoretic la o eventuala pierdere a finalei cu Serena.Wozniacki nu se da la o parte invocand teama de o accidentare.Hai Simona!Arata ca esti in galeria campionilor ci nu a blatistilor.

cipinho79
cipinho79  •  24 Octombrie 2014, 11:49
Postat de paulsab pe 24 Octombrie 2014, 10:51

Să mori tu ! Este în avantajul ei să piardă ca să nu se mai întîlnească cu țiganca. Apărarea corectă a șanselor.... bla, bla. Cînd e în joc interesul tău faci tot posibilul să cîștigi. Ce, maimuța urlătoare se comportă sportiv cînd țipă de sparge geamurile?

hahaha, de ce sa nu se mai intalneasca cu Serena? daca Simona joaca la fel si o plimba dintr-un colt in altul o bate din nou sunt sigur. Serena nu mai are 20 de ani si are muuulte kg in plus, asa a pierdut cu Simona si asa va pierde si data viitoare (cu conditia ca Simona sa fie in aceeasi forma fizica buna). eu vad in semifinale Simona cu Kvitova si Williams cu Wozniaki. danezo-poloneza e periculoasa are stilul acela agresiv care nu-i place Simonei.

solomon_i
solomon_i  •  24 Octombrie 2014, 11:23

Eu cred ca Serena nu prea se omoara cu firea sa se califice mai departe...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează