SPORTURI  »  TENIS  »  MONDEN

FOTO Serena Williams nu se uită la bani » Cât costă ceasul de aur cu care a apărut la ultima petrecere

Articol de - Publicat vineri, 17 noiembrie 2023 20:21 / Actualizat vineri, 17 noiembrie 2023 21:37

Serena Williams (42 de ani) a participat la o petrecere organizată de revista americană Vanity Fair împreună cu producătorul de ceasuri Audemars Piguet. Ea a purtat un ceas de aur de 18 carate pe care sunt scrise numele americancei și GOAT”.

Serena Williams a înmulțit ieșirile mondene după ce în luna octombrie a născut-o pe Adira, al doilea copil al cuplului Williams-Ohanian. Cu 23 de trofee de Mare Șlem în palmares, americanca a luat parte la un eveniment organizat de Vanity Fair și Audemars Piguet.

+4 FOTO

Cuvinte speciale pe spatele ceasului Serenei Williams

Ea a ales pentru această petrecere o ținută mov de la designerul Carolina Herrera, dar piesa de rezistență a fost ceasul pe care l-a purtat fosta jucătoare de tenis. Acesta se numește Royal Oak „Jumbo" și este făcut din aur de 18 carate, iar prețul său ajunge la 80.000 de dolari. 

290 de milioane de dolarieste estimarea averii Serenei Williams, conform Forbes

Și ca bijuteria să fie și mai prețioasă, pe ea sunt gravate numele fostului lider mondial și apelativul „GOAT", care înseamnă „cea mai bună din toate timpurile".

Serena a primit ceasul din partea producătorului elvețian, cu care are contract din 2014, la retragerea sa din tenis, eveniment care a avut loc anul trecut la US Open. "Ceasurile lor sunt favoritele mele, nu o să lucrez cu un brand pe care nu-l plac doar pentru că oferă cecuri mari", spunea Serena acum câțiva ani.

Ce a făcut Serena Williams cu primii bani din tenis

Zilele trecute, Serena Williams a vorbit și despre ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat din tenis. „Nu m-am atins de ei, i-am pus într-un cont", a dezvăluit ea. 

Serena și-a amintit că la începuturile sale în tenis premiile chiar se dădeau sub formă de cecuri, pe care uita să le ridice, iar la finalul anului se trezea cu ele acasă. Americanca a mai spus și că nu s-a simțit săracă în vremea copilăriei și poate de aceea atunci când a început să câștige nu a cheltuit necumpătat.

94,8 milioane de dolarieste suma totală pe care a câștigat-o Serena Williams din tenis

Citește și alte știri din tenis:

S-au stabilit semifinalele de la Turneul Campionilor » Primii patru jucători ai lumii luptă pentru ultimul trofeu important al sezonului
TURNEUL CAMPIONILOR
S-au stabilit semifinalele de la Turneul Campionilor » Primii patru jucători ai lumii luptă pentru ultimul trofeu important al sezonului
Petra Kvitova, ședință foto de lux cu diamantele preferate
MONDEN
Petra Kvitova, ședință foto de lux cu diamantele preferate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
267890
267890  •  19 Noiembrie 2023, 14:54

Primarul din Baia Mare are un ceas cam la fel de scump. Câte slemuri o fi câștigat?

Freyya
Freyya  •  18 Noiembrie 2023, 14:29

iubesc proverbul care zice: "la mona - aunque se viste de seda, mona es y mona se queda"

penultimul
penultimul  •  18 Noiembrie 2023, 03:15

Articol de cancan scris de morloc pentru morloci. Mai ieșiți din mocirla și nu mai stați să nu mai numărați banii pe care ii da careva pe obiecte. Trăiți un pic.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează