SPORTURI  »  TENIS  »  BCR OPEN ROMÂNIA

Show de zile mari la Arenele BNR în cinstea lui Radu Beligan!

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2010 00:00

Ilie Năstase, Andrei Pavel, Horaţiu Mălăele şi Cristian Tudor Popescu au oferit un spectacol extraordinar celor 1000 de oameni prezenţi pe Arena Centrală.

Chiar dacă au fost nevoiţi să mute meciul demonstrativ, sîmbătă, înaintea semifinalelor de pe tabloul de simplu de la BCR Open România, cei patru invitaţi speciali au reuşit să creeze o atmosferă plăcută, reuşind să continue seria meciurilor spectaculoase de pe zgura bucureşteană.

Cei patru magicieni au jucat o partidă care s-a desfăşurat pe durata a 45 de minute, la finalul cărora echipa formată din Cristian Tudor Popescu şi Ilie Năstase s-a impus cu 7-5 în faţa cuplului Andrei Pavel/Horaţiu Mălăele.

Meciul demonstrativ a reprezentat un omagiu adus marelui actor Radu Beligan, cunoscut drept un mare iubitor al tenisului, care va împlini 92 de ani la finele acestui an. Cu amabilitatea organizatorilor turneului, Radu Beligan a primit un autograf de la Roger Federer şi, la sfîrşitul partidei, Ilie Năstase i-a oferit o rachetă cu care marele tenismen a jucat în perioada cînd era numărul unu mondial.

În tribunele Arenei Centrale s-au aflat şi Ovidiu Lipan Ţăndărică şi George  Mihăiţă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dino78
dino78  •  25 Septembrie 2010, 17:41

Imi place asta - "echipa formată din Cristian Tudor Popescu şi Ilie Năstase s-a impus cu 7-5 în faţa cuplului Andrei Pavel/Horaţiu Mălăiele." Iar la final, daca nu va era clar, "În tribunele Arenei Centrale s-au aflat şi Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Horaţiu Mălăiele". Ma intreb insa, in tot acest timp, unde o fi fost Horatiu Malaiele? cred ca in fata televizorului :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează