SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Simona cea fragilă » Halep a avut probleme medicale şi în meciul cu Lisicki

Simona încerc să alunge durerile // Foto: Reuters
Simona încerc să alunge durerile // Foto: Reuters

Articol de , - Publicat marti, 08 septembrie 2015 00:00

A doua jucătoare a lumii are deja un istoric complicat în ceea ce priveşte problemele fizice, mai ales după ce a urcat în clasament.

Intensitatea meciurilor, numărul mare de partide duce la probleme fizice. De cînd a început să urce în clasamentul mondial, românca a tot avut  parte de accidentări. În 2013 a pus pe lista problemelor spatele, dar asta la începutul sezonului, probleme pe care le-a rezolvat prin exerciţii.

În 2014, traiectoria i-a fost tulburată de glezne, de muşchii abdominali, de umăr, dar şi de coapse. După acest an, Simona a rămas cu jenele de la glezne, de aceea joacă mai tot timpul cu ele bandajate, iar în timpul antrenamentelor poartă nişte susţinătoare speciale. "Gleznele mele au nevoie de ele", spunea ea la Galaţi, la întîlnirea de Fed Cup cu Spania, din februarie 2015.

Sezonul acesta, Simona nu a mai avut atît de multe probleme fizice. Ele au apărut la Doha, la coaste şi din nou la glezne, iar la Toronto căldura a fost cea care a doborît-o în finala cu Belinda Bencic.

Problemele apărute ieri par o continuare a celor avute la Toronto pentru că pe lîngă căldură, românca a acuzat dureri şi la coapsa stîngă.

Chimie pe teren

Horia Tecău a spus într-un interviu pentru Mediafax că îi place chimia pe care o are cu Simona pe teren. Cei doi s-au calificat duminică noaptea în sferturile de finală ale US Open-ului, după ce au învins perechea Julia Goerges/Nenad Zimonjici cu 6-2, 7-5.

"Jucăm mai mult de distracţie, de experienţă. Simona nu face foarte mult dublu, e prima dată cînd joacă mixt şi e ceva nou pentru ea, dar am văzut că-i place şi se simte bine. Sîntem prieteni, ne cunoaştem de cînd eram copii, la Şcoala Sportivă din Constanţa, şi acum am ajuns la US Open şi chiar jucăm la dublu mixt împreună", a spus Horia pentru Mediafax.

Perechea română urma să se dueleze azi-noapte cu dublul format din Martina Hingis/Leander Paes.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează