SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA CINCINNATI

Simona Halep a făcut o promisiune la finalul meciului pierdut cu Serena » Americanca, declaraţii măgulitoare la adresa româncei

Articol de GSP - Publicat luni, 24 august 2015 09:42

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati în faţa Serenei Williams, scor 6-3, 7-6 (5), însă cele două jucătoare au ieşit de pe teren cu zîmbetul pe buze.

"Întîi vreau să felicit campioana, pe Serena Williams. Ştiu că vei face un turneu foarte bun la US Open. Vreau să mulţumesc publicului, arbitrilor şi copiilor de mingi. A fost o săptămînă extraordinară şi cu siguranţă mă voi întoarce şi la anul", a spus Simona Halep.

Serena Williams a avut numai cuvinte de laudă la adresa Simonei la finalul meciului: "Mulţumesc Simonei pentru acest meci. E o sportivă extraordinară. Mă bucur că am avut parte de un asemenea meci. Mulţumesc echipei mele, în special antrenorului".

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (17)
mvradulescu
mvradulescu  •  24 August 2015, 11:08
Postat de ottobraun pe 24 August 2015, 07:58

*** ia dat o cupa de plastic !

Sunt încântat că ai și tu o bucurie ... chiar dacă pune în evidență o defecțiune gravă în creierașul tău ! Ori poate absența acestuia ...

cipinho79
cipinho79  •  24 August 2015, 10:44

Simona nu poate s-o bata pe Serena cand e in zi de gratie, nimeni nu poate, serviciu solid, forta devastatoarem rezistenta fizica si morala. Simona chiar jucand extraordinar aseara si comitand extrem de putine erori, pacatuieste la serviciu. e de inteles, incearca sa serveasca prima minge in teren si astfel reduce din viteza. la a 2-a minge Serena o pedepseste mereu cu retururi direct castigatoare. succes la US Open, poate revansa in marea finala?

aius
aius  •  24 August 2015, 10:08

serviciul americancei...devastator!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează