SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Simona Halep a plecat spre SUA, pentru turneul de la Indian Wells » Românca a vorbit despre colaborarea cu Victor Ioniţă

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 07 martie 2015 10:27

Simona Halep nu a participat la turneul de la Doha, din cauza unei accidentări şi a decolat astăzi spre SUA, unde va fi cap de serie numărul trei al turneului de la Indian Wells.

Românca, locul trei WTA, a vorbit despre starea de sănătate şi obiectivul la acest turneu.

"Am avut o lună bună, cu un titlu important, cîştigat la Dubai. Din păcate, cu sănătatea nu am stat prea bine, dar acum mă simt bine şi am încredere pentru următoarele turnee. Acum sînt pregătită după accidentare. Am făcut o pauză şi recuperare, iar acum mă simt mai bine. Sper să ma simt bine, să nu mai am dureri şi să pot să joc.

Vreau să joc cît mai bine la Indian Wells şi să văd cît de sus pot să ajung. Este un turneu frumos şi sper să fiu în formă bună. Mă interesează şi rezultatele, dar ştiu că va fi greu pentru că sînt jucătoare foarte bune care participă", a spus Simona Halep la DigiSport.

Românca a vorbit şi despre colaborarea cu noul antrenor, Victor Ioniţă, dar şi despre cele două premii cîştigate, "Jucătoarea lunii februarie" şi "Cea mai frumoasă lovitură a lunii".

"Colaborarea merge foarte bine şi am o echipă foarte bună, am încredere că totul va fi bine şi că voi avea rezultate importante.

Acestea sînt premii importante în cariera unui sportiv şi îmi dau încredere. Sper să primesc cît mai multe", a mai adăugat românca.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (16)
dash.berlin
dash.berlin  •  09 Martie 2015, 08:47

Mult succes la Indian Wells !

pedro_nr1
pedro_nr1  •  07 Martie 2015, 22:01
Postat de tavi_01 pe 07 Martie 2015, 14:41

macar sa bata si ea pe una din top ,,twenty"

Te-ai lovit la cap sau iti ploua in gura ?

aran
aran  •  07 Martie 2015, 20:02
Postat de tavi_01 pe 07 Martie 2015, 14:41

macar sa bata si ea pe una din top ,,twenty"

Wozniacki si Makarova (din top 10) plus Pliskova (top 20) au fost batute in acest an de Halep. Doar Sharapova (Makarova, Bouchard, Ivanovici,Radwanska,Navarro) si Navarro (Muguruza, Makarova, Pliskova, Kvitova de 2 ori) stau mai bine la acest capitol. Decat sa facem ironii de 2 bani mai bine ne-am documenta

Vezi toate comentariile (16)
Comentează