SPORTURI  »  TENIS  »  CLASAMENTUL WTA

Simona Halep a ratat şansa locului 4 în lume! » Calculele înainte de Roland Garros: cum poate urca în careul de aşi!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 11 mai 2014 20:20

Simona Halep a pierdut finala de la Madrid în faţa Mariei Şarapova şi a ratat şi şansa ca de mîine să devină numărul 4 WTA.

Jucătoarea noastră ar fi urcat pe această poziţie în clasamentul mondial dacă ar fi cîştigat turneul. Acum rămîne pe acelaşi loc, la diferenţă de doar 21 de puncte în spatele Victoriei Azarenka.

Veşti bune însă pentru jucătoarea noastră! Poate urca pe locul 4 WTA şi să intre în careul de aşi al favoritelor la Roland Garros.

Chiar dacă a ajuns în semifinale anul trecut la Roma, turneul care va începe mîine, Simona va profita că Victoria Azarenka este accidentată şi nu va evolua nici în capitala Italiei. În aceste condiţii, bielorusa pierde punctele cîştigate pentru finala de la Roma de anul trecut, iar Halep o va depăşi în clasament.

Însă locul 4 nu este 100% sigur. Românca mai poate fi depăşită de Petra Kvitova în cazul în care cehoaica va cîştiga turneul. Şansele însă sînt mici, mai ales că jucătoarea din Cehia se poate întîlni cu Serena Williams în sferturi. Nici într-o eventuală semifinală nu va avea o misiune uşoară, adversarele posibile fiind Maria Şarapova, Simona Halep sau Ana Ivanovici.

Dacă Petra Kvitova nu va cîştiga turneul, Simona Halep va urca pe locul 4 în lume începînd după turneul de la Roma şi are şanse mari să fie favorită 4 şi la Roland Garros.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
ccounterr
ccounterr  •  12 Mai 2014, 11:49

Stupid articol... Daca autorul lui se documenta putin, vedea ca Simona o sa fie locul 4 in lume dupa Roma, chiar si daca lipseste de la acest turneu... ziaristi facuti la apelul de seara...

soso_ms
soso_ms  •  12 Mai 2014, 07:01
Postat de adrian.1984 pe 11 Mai 2014, 22:58

Nu mai faceti calcule!!! Simona stie ce are de facut. Parerea mea este ca putea sa o invinga pe rusoaica, doar ca dupa setul 1 nu a mai avut puterea necesara. A avut un set 1 fenomenal. Nu imi venea sa cred. Asta este. Este prima finala pierduta dupa 7 castigate consecutiv. Este ceva remarcabil. Mw1e eujen si orbvidiu.

nu mai vorbi prostii,nu avea cum sa o invinga pe sharapova,in primul set nu Simona a jucat bine ci sharapova foarte prost

elfs77
elfs77  •  12 Mai 2014, 05:26
Postat de valyomanyd pe 11 Mai 2014, 22:49

Autorul sau autoarea articolului e in afara subiectului ! Capii de serie pentru turneele de Mare slam se stabilesc cu 6 (SASE) saptamani inainte de inceperea acestuia !

Asa e. Va fi totusi cap de serie nr 4 la Wimbledon, intrucat ea are de aparat doar 10 pct la RG iar Azarenka 900

Vezi toate comentariile (17)
Comentează