SPORTURI  »  TENIS  »  CONFERINŢĂ

Simona Halep a revenit în ţară! Cuvinte mari pe care Serena Williams i le-a spus sportivei noastre după finala de la Turneul Campioanelor

Articol de GSP - Publicat luni, 27 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 octombrie 2014 12:48

Simona Halep a revenit în ţară şi a susţinut o conferinţă de presă în care a spus multe lucruri interesante. 
Sportiva noastră a avut un parcurs excelent la Turneul Campioanelor din Singapore, unde a fost învinsă în finală de Serena Williams, 3-6, 0-6.

UPDATE 12:40: "Întotdeauna Serena a fost un exemplu pentru mine, mereu a vorbit frumos despre mine. Eu chiar cred că este cea mai bună jucătoare din lume. A fost un moment frumos cînd mi-a zis că vrea să facă o poză cu viitorul număr 1 mondial"

UPDATE 12:36: "Îmi place iarna, îmi place frigul, apoi iar merg la căldură, asta mi-e meseria. Acum merg acasă, aştept mult asta, am plecat imediat după finală"

UPDATE 12:36: "Am avut mulţi oameni aproape de mine. Le mulţumesc românilor că şi-au făcut timp să vină să mă susţină. Şarapova nu vorbeşte prea multe cu celelalte jucătoare, nu am discutat mai nimci cu ea.

Am vorbit mult cu toată lumea mult, în afară de Şarapova şi Bouchard. Ele nu prea socializează aşa mult. Mă bucur că m-am împrietenit cu Kvitova, este cineva în tenis, are două turnee de mare şlem cîştigate".

UPDATE 12:32: Despre viitorul ei antrenor: "După vacanţă voi lua mai multe decizii! E un lucru foarte mare pentru România faptul că am ajuns în finală la Turneul Campioanelor. Sper că la Fed Cup să cîştig din nou la Galaţi, am cîştigat multe turnee acolo la junioare. Muncesc ca să cîştig şi bani"

UPDATE 12:31: "Am terminat anul într-un mare fel! Nu am nimic de regretat. Fac o pauză şi apoi mă pregătesc pentru anul viitor. Probabil că voi ajunge şi numărul 1 într-o zi. Dar cum am mai zis, nu joc pentru clasament, nu e aşa important pentru mine"

UPDATE 12:30: despre meciul cu Ivanovici: "Am încercat să o înving şi pe Ana Ivanovici. Am luat decizia care mă linişteşte pe mine, chiar dacă nu a fost prea bine că am ajuns în finală cu Serena. Victoria cu Serena nu înseamnă totul pentru cariera mea. Îmi dă încredere că pot ajunge la un nivel foarte bun. Sînt încrezătoare în forţa mea şi sper să mai joc cu ea şi să şi cîştig"

UPDATE 12:28: despre duelurile cu Serena: "Primul meci a fost mai ok pentru mine, pentru că eram mai odihnită. Am surprins-o, pentru că anul ăsta nu am jucat cu ea şi probabil nu se aştepta. Sînt bucuroasă că am avut ocazia să o întîlnesc de două ori într-o săptămînă. N-a fost deloc rău, însă nici prea bine nu a fost".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
nicolaegrecu
nicolaegrecu  •  28 Octombrie 2014, 10:34
Postat de plischi pe 27 Octombrie 2014, 18:29

sa nu fie simona atat de naiva incat sa-si imagineze ca tot ce i-a spus americanca a pornit din inima. a vrut poate s-o gratuleze pentru ca i-a oferit ocazia sa continue turneul.

Stii care e confuzia dtale? O consideri pe Serena, romanca nu americana! Comentariul tău...

mihai231
mihai231  •  28 Octombrie 2014, 00:31
Postat de plischi pe 27 Octombrie 2014, 18:29

sa nu fie simona atat de naiva incat sa-si imagineze ca tot ce i-a spus americanca a pornit din inima. a vrut poate s-o gratuleze pentru ca i-a oferit ocazia sa continue turneul.

bai baiatule...prin occident si mai ales prin amerika exista bunul simt....si bunul simt este mai important decat ca i-a oferit aceasta posibilitate....tot romani....mama mia....ce oamenii...pai voi nu ati vazut cum vb..aia cu bun simt de toate fazele nu doar de simona...aia urata cum o considerati voi da declaratii si respecta pe toata lumea...ca este simona ca nu este simona...

itrobert
itrobert  •  27 Octombrie 2014, 19:50

Uite, ca sa intelegi: Un sportiv de talia Simonei MUNCESTE DE-I SAR CAPACELE, nu-si bate joc de meserie si culege aplauze la scena deschisa si respect. Pe de cealalta parte, pseudo-politicienii nostril sunt aceia care au copiat toata viata lor la teze si examene si si-au adaugat in mod fraudulos diplome in CV. Totodata ei reprezinta chipul si asemanarea votantului; sa nu uitam ca 60% din electorat provine din mediul rural si voteaza la comanda. Se tine cont de cumetrii, praf aruncat in ochi, promisiuni desarte si dezinformare la greu. Fara exceptie si indifferent de partid chipul politicianului roman este astazi infinit mai deteriorat decat pe vremea lui Caragiale. E de datoria noastra, a

Vezi toate comentariile (18)
Comentează