SPORTURI  »  TENIS  »  FINALA AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI / Caroline Wozniacki, reacție minunată la adresa Simonei Halep după finala Australian Open

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 11:55

Caroline Wozniacki (2 WTA) a vorbit după finala câștigată la Australian Open în fața Simonei Halep (1 WTA), scor 7-6, 3-6, 6-4 .

"Aștept asta de atâta timp. Îmi tremură vocea. Nu mă pot abține din plâns. Nu îmi vine să cred. Vreau să le mulțumesc tuturor celor implicați. Ați făcut totul atât de special. Vă mulțumesc! E cel mai frumos public. Au fost două săptămâni perfecte.

Vreau să o felicit pe Simona. Îmi pare atât de rău pentru ea. Știu cât e de greu. Sunt sigură că va mai avea multe ocazii. E o adevărată luptătoare.

Îi mulțumesc tatălui meu. Am avut multe suișuri și coborâșuri. Logodnicul meu a fost mereu lângă mine. Am o echipă minunată. Ați fost aproape și în momentele mele de slăbiciune", a declarat Wozniacki imediat după finală.

alte articole despre finala australian open

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
haxor
haxor  •  27 Ianuarie 2018, 14:43
Postat de gametable08 pe 27 Ianuarie 2018, 14:19

Prefer sa nu o mai vad niciodata intr o finala de GRAND Slam.mai bine pierde din primul tur si gata.romanii sunt prea suparati pe trecutul din orice sport ca sa mai poate indura inca un esec,ne ajunge !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

indolentu
indolentu  •  27 Ianuarie 2018, 14:43
Postat de haxor pe 27 Ianuarie 2018, 14:41

Tie sigur ti-a fugit neavasta cu un machidon, ca altfel nu vad de unde gasesti atatea resurse de prostie in postarile tale? :-))

lasa l c are mintea odihnita si stie toata lumea cine sint cei cu mintea odihnita

haxor
haxor  •  27 Ianuarie 2018, 14:41
Postat de simonhalep pe 27 Ianuarie 2018, 14:27

i-ați văzut fața ei, la final? îl întreba pe daren cahill: daren iubitule, câți bani am pierdut? el răspunde: stai liniștită dragă, am pariat un milion de dolari pe victoria carolinei. nu ieșim noi în pierdere. hahahahahaha!!!!

Tie sigur ti-a fugit neavasta cu un machidon, ca altfel nu vad de unde gasesti atatea resurse de prostie in postarile tale? :-))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează