SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // FOTO Imagini emoționante de la Constanța » Tatăl Simonei Halep a plâns după finala pierdută: ”Wozniacki a avut și noroc”

Captură: DigiSport +2   FOTO
Captură: DigiSport

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 13:42

Simona Halep a pierdut și a treia finală de Grand Slam, 6-7(2), 6-3, 4-6 cu Caroline Wozniacki în ultimul act de la Australian Open. Stere Halep, tatăl Simonei, a urmărit partida la Constanța și a izbucnit în plâns după înfrângerea în fața danezei.

Tatăl Simonei n-a rezistat să își vadă fata învinsă din nou într-o finală de Mare Șlem. Nu și-a putut stăpâni lacrimi în timp ce fata sa primea trofeul pentru finalistă la Australian Open. După ceremonie, Stere Halep a vorbit despre parcursul Simonei.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că e sănătoasă. Meciuri și turnee sunt tot anul. E timp să câștigăm un Grand Slam. Wozniacki a avut și noroc. Bravo ei, pentru că și ea s-a luptat mult timp să câștige un astfel de trofeu. Dacă a bătut-o pe Simona, înseamnă că a meritat să câștige acest trofeu. În tenis trebuie să joci și pentru spectatori, să atragi lumea, să atragi copiii spre sport. Nu contează doar banii. Am vorbit cu ea înainte de meci. I-am zis să joace de plăcere”, a spus Stere Halep.

Acesta a vorbit și despre accidentarea la gleznă pe care Simona a suferit-o chiar în primul tur: ”I-a dat de furcă la toate meciurile, chiar și în finală. Ați văzut că a avut probleme și la coapsă. Cred că o să își revină în maxim două săptămâni, cam atât are nevoie de pauză pentru gleznă. Sperăm să fie bine din punct de vedere fizic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  27 Ianuarie 2018, 18:04

UN TATA ADEVARAT,ESTE MANDRU ,BRAVO LUI,NOI SUNTEM MANDRI DE TINE SI FIICA TA !tot respectul acestei mari CAMPIOANE NUMITE SIMONA HALEP,PRINTRE PUTINELE MOTIVE PENTRU CARE SUNT MANDRU CA SUNT ROMAN !

sorin965
sorin965  •  27 Ianuarie 2018, 17:26
Postat de Niculae Blaga pe 27 Ianuarie 2018, 15:39

Din pacate -este eterna perdanta - nu si la bani -asta e problema

Esti

haideusicfr
haideusicfr  •  27 Ianuarie 2018, 16:55

Categoric Simona va atrage multi tineri catre tenis.Asa s-a intamplat si pe vremea lui Nastase si eu am jucat tenis la juniori. Face mult bine sportului romanesc si o indragim pentru eforturile ei.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează