SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // N-a mai rezistat și a spus tot la conferința de presă: "Eram dispusă să fac asta"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de , - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 18:59

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open, 6-7(2), 6-3, 4-6 cu Caroline Wozniacki. Daneza a recunoscut în primul rând că finala a fost mai dificilă din punctul de vedere emoțional, dar că a fost o încercare și în plan fizic.

"A fost atât de cald pe teren. Cred că eram foarte obosite la final. În același timp, amândouă am luptat din toate puterile, de aceea sunt mândră să mă aflu aici, cu trofeul". Wozniacki a adăugat că nu a fost nervoasă în setul decisiv, când era condusă cu 4-3 și cu break.

"Mă gândeam că avusesem șansele mele să mă duc la 3-0 și 4-1 și nu le luasem. Ea juca foarte bine. Poate că nu e ziua mea, mi-am zis. Însă eram dispusă să dau totul, să joc agresiv. Se putea termina în favoarea oricăreia dintre noi, dar sunt fericită că am fost eu aceea".

"Să fiu campioană de Grand Slam și numărul unu mondial sună foarte bine. Sunt entuziasmată, e un vis devenit realitate" Caroline Wozniacki

"Nimeni nu mă va mai întreba acum când o să câștig un turneu de Mare Șlem, da, nu voi mai primi această întrebare" Caroline Wozniacki

"Îmi pare rău pentru Simona. Știam că după acest meci una dintre noi va fi entuziasmată și fericită, iar cealaltă dezamăgită. Îmi imaginez că îi este greu acum" Caroline Wozniacki

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
713923538806225
Tanase Gheorghe  •  28 Ianuarie 2018, 10:04

Bravo Simona Ai sadit o saminta de mustar in tenis si va creste un arbore mare cu multe victorii , multe TROFEE. DUMNEZEU SA TE AJUTE FI TARE.

10202925648180625
Eugen Qy  •  28 Ianuarie 2018, 04:34
Postat de Stoica Relu pe 27 Ianuarie 2018, 21:57

Conteaza frate Balcescu,conteaza.Cand iti intra tot si spune cineva stop e ca si cum te ar scoate din priza.Nu ti mai gasesti ritmul pe urma,plus ca fizic te racesti si e greu sa revii la acelasi nivel.Woznicki a stiut asta perfect si a speculat momentul maxim.Cand m am uitat la meci nu am fost convins 100% ca nu e accidentata,dar pe urma gandind la rece si amintindu mi cum a alergat dupa niste mingi imposibilie si culmea sa le si castige am gandit ca da,a speculat momentul asa,rupand ritmul romancei.Declaratia asta spune tot.Era sufocata de caldura si s a dat lovita sa si revina.Era sansa ei sa scape.Era groghi.Uitati va la reluari.Era crispata ca pierde si nu poate face nimic.Dar si asta face aprte din joc.Tre sa fii uns cu toate alifiile ca sa fii acolo sus.chiar daca esti foarte valoros.Simona a fost dezavantajata si de tablou si de faptu ca a avut mai putin timp de refacere..Clar organizatorii au facut ina sa fel sa ajunga greu sus.Dovada si articolele tendentioase la adresa ei cu time outul din primul set..Niste mizerii.La toate turnele din orice sport nr 1 e mereu favorizat.E o regula nescrisa in sport.La acest turneu Simona a aratat ca isi merita locul acolo sus.Si va mai spun un lucru.Daca tot a schimbat stilul din cel defensiv in ofensiv ,ii trebuie alt gen de pregatire fizica,sau sa incerce sa termine repede seturile.Sa castge la 2-0 altfel se uzeaza si cand ajunge sus va fi obosita si nu va putea da totul.Si celalat lucru sa devina si ea "smechera" .

A avut cu inca 4 seturi mai mult decat danezo=poloneza , adica a jucat 185 de ghemuri fata de 161 inclusiv finala deci 24 de ghemuri in plus care se adauga la celelalte probleme avute, glezna, coapsa, sold, Talpi si tensiune ! E de mirare , mare mirare ca a reusit nu numai sa termine meciul ci si sa o faca intr-un mod entuziasmant !!!! Eu sunt mandru ca sunt contemporan cu aceasta mare Campioana !!!

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  28 Ianuarie 2018, 00:32

Eu nu m-am uitat la meci sa vad un meci frumos ci numai pentru Simona in speranta ca va cistiga primul G.S. NU AM TIMP DE SPORT. TRAIESC IN AMERICA DE NORD. TIME IS MONEY. BILL-URI

Vezi toate comentariile (22)
Comentează