SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

Simona Halep - Catherine Bellis // Simona Halep explică marile schimbări din jocul ei » Ce spune despre adversara de la Doha: "Așa eram și eu"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 18:51

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat în sferturi la turneul de la Doha, după ce a trecut în două seturi de Anastasija Sevastova, locul 15 WTA, scor 6-4, 6-3.

Simona Halep are un început de an excelent, câștigând turneul de la Shenzen și jucând în finala de la Australian Open. Simona a vorbit despre schimbarea care a apărut în jocul ei.

"Am făcut câteva schimbări importante în acest an. Încerc să fiu mai agresivă și să închid punctele mai repede. Vreau să am mai multe puncte direct câștigătoare.

Și serviciul este mult mai solid. În plus, și lovitura de dreapta este mai bună. Îmi pregătesc mai bine punctele și încerc să fiu agresivă", a adăugat Simona Halep.

Simona a vorbit și despre meciul din sferturi de la Doha, contra americancei Cici Bellis.

"Va fi o nouă provocare. Mă simt bătrână când joc cu adversare așa tinere (n.r. Bellis are 18 ani). Este tânără, motivată și nu are nimic de pierdut. Așa eram și eu la vârsta ei.

Joacă bine și este rapidă. Eu trebuie să mă concentrez asupra jocului meu și să îmi fac jocul", a adăugat Simona Halep.

Citește și: Simona Halep - Catherine Bellis // Totul despre adversara Simonei Halep din sferturi de la Doha: a produs marile surprize ale turneului + care poate fi cheia meciului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează