SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep dă cărțile pe față în legătură cu Șarapova: "Aș face și eu ca Maria, dar nu-mi stă în caracter" » De ce nu o poate învinge pe rusoaică

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2016 00:15

Simona Halep a vorbit despre problema pe care o are în fața Mariei Șarapova, pe care n-a reușit s-o învingă niciodată în cele 6 întîlniri directe.

Sportiva noastră, numărul 2 WTA, consideră că nu are un complex în fața jucătoarei din Rusia și atrage atenția asupra caracterului Mariei Șarapova.

"Nu am un complex în fața Mariei. Pur și simplu nu am putut s-o înving pînă acum. Ea are mai mult curaj cînd închide game-urile importante. Cred că e singurul lucru pe care îl face mai bine decît mine. Totul ține de mental în tenis. De aici trebuie să evoluezi, să crești.

Cînd voi juca împotriva Mariei Şarapova mă voi întoarce, mă voi face că lovesc. Voi face ca ea. Glumesc! Nu pot face asemenea lucruri pentru că nu-mi stă în caracter", a spus Simona Halep la emisiunea Garantat 100%, de la TVR 1.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
10205408045908145
Popsor Alin  •  12 Ianuarie 2016, 03:19
Postat de bimbi79 pe 11 Ianuarie 2016, 18:47

Uitati-va, va rog la fotografia aferenta acestui articol: Rusoaica, o adevarata DOAMNA, este adevarat AROGANTA si plina de ea si la ... *** Halep, crispata si tematoare...

Sa inteleg ca tu ai *** bine ochii la poza aia? Ceva parca nu e in regula cu logica ta... Uite un hint (vezi ce tin in maini?). Daaa,trofeele. Cam cine te-ai fi asteptat sa sa fie cea increzatoare si "AROGANTA", in scenariul asta?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cris4co
cris4co  •  11 Ianuarie 2016, 22:57

am vazut interviul iar Simona s-a exprimat altfel....a spus ca toata lumea ai cere sa traga si ea de timp asa cum si Sarapova trage de tmp pentru a o enerva pe ea si ca asta ea nu poate face...pentru ca ar insemna sa aibe 2 roluri pe teren...Asa ca nu o mai criticati atata. Simona are dreptate si joaca asa cum trebuie.

bimbi79
bimbi79  •  11 Ianuarie 2016, 18:47

Uitati-va, va rog la fotografia aferenta acestui articol: Rusoaica, o adevarata DOAMNA, este adevarat AROGANTA si plina de ea si la ... *** Halep, crispata si tematoare...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează