SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP E CAMPIOANĂ LA WIMBLEDON // Serena Williams, mesaj interpretabil la 24 de ore după finala pierdută

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iulie 2019 17:17

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) este noua campioană de la Wimbledon, după ce a câștigat categoric finala cu Serena Williams (37 de ani, 10 WTA), scor 6-2, 6-2. Americanca a postat un mesaj interpretabil a doua zi după meci.

Serena a dat dovadă de un fair-play desăvârșit în toate declarațiile date după triumful Simonei. Una dintre cele mai mari jucătoare din istorie a revenit astăzi cu un mesaj prin care o felicită pe Simona, dar care lasă și loc de interpretări.

„Au fost două săptămâni distractive pentru mine! Felicitări Simonei. A fost cea mai bună jucătoare din acest an de la Wimbledon. Cu fiecare zi sunt cu un pas mai aproape! Vă mulțumesc tuturor pentru sprijn. Vă iubesc cu adevărat pe toți”, a scris Serena în descrierea imaginii postate pe Instagram.

Fanii tenisului au speculat partea în care Serena se vede „cu un pas mai aproape”. Unii consideră că se referă la cel de-al 24-lea Mare Șlem din carieră, prin care ar egala-o pe Margaret Court în fruntea ierarhiei istorice. Ceilalți au adus în discuție un eventual pas spre retragere.

23 de trofee de Mare Șlemare Serena Williams în palmares. Americanca a mai jucat alte nouă finale

Vezi și: 

FunBUZZ » 10 lucruri despre victoria Simonei la Wimbledon: „Moment șocant în setul 2: Help! Help!” :D

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (10)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  15 Iulie 2019, 21:19

Mi-as dori ca Halep sa o mai aiba ca adversara pe Serena si la U.S. Open, dar nu se poate pana in optimi, unde nu stiu cum va mai ajunge Serena la problemele pe care le are. Toate jucatoarele au dorinta s-o bata incepand cu primul tur chiar ! Desigur, ca e tot mai aproape de retragere, ca de un Grand Slam pare sa fie la ani lumina acum. Mi-e foarte greu sa cred ca ar mai putea bate macar o jucatoare din top 10, de nivelul Simonei, altfel nu prea ai cum sa castigi un "Major" cum se spune ! Nu poate mai mult pe hardul de la New York decat a putut pe iarba londoneza, unde are 7 titluri ! Si la Australian Open a pierdut cand a dat de o jucatoare mai hotarata ca Pliskova, care nu a respectat-o chiar atat de mult ca sa piarda in fata ei !

vendredi13
vendredi13  •  15 Iulie 2019, 01:49

Trebuia să-i trimită Simonei echivalentul în bani măcar dublu al titlului. Înainte se făceau multe aranjamente, nu era hokay, sau cum i-o spune. Simona nu cred că nu a fost ajutată absolut deloc de statul român.

gardenparty
gardenparty  •  14 Iulie 2019, 19:41

Un pas mai aproape de 200kg.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează