SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP // Halep surprinde pe toată lumea și dezvăluie avantajul cu care speră să-și păstreze supremația: "E punctul meu forte"

FOTO: Gulliver/ Getty Images
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 01 ianuarie 2019 11:17

Simona Halep, 27 de ani, 1 WTA, ar urma să debuteze în noul sezon la Sydney, turneu care începe pe 6 ianuarie. Halep a vorbit despre căldura infernală din Australia, dar spune că se simte favorizată de temperaturile extreme de la Antipozi.

"Mie îmi place să joc pe căldură. Condiția fizică e o parte importantă a jocului meu și un punct forte al meu. E ceva pentru care lucrez foarte mult pe toată durata anului. Când ai meciuri lungi în condiții grele, e un mare ajutor psihologic să știi că poți trece linia.

Experiența mă ajută să știu tot ce trebuie să fac pentru a mă recupera și pentru a avea grijă de mine. Astfel, încerc să nu mă gândesc la căldura foarte mare ca la un lucru negativ. Vreau doar să mă pregătesc cât de mult e necesar și să fiu precaută", a spus Simona Halep pentru Courieri Mail.

Simona Halep, printre jucătorii care au contribuit la schimbarea radicală a regulamentului de la Australian Open

Oficialii turneului de la Australian Open au decis introducerea unor reguli drastice pentru a lupta împotriva căldurii excesive de care jucătorii s-au plâns la edițiile precedente.

Cercetătorii australieni au analizat prognoza meteo și au stabilit un set revoluționar de reguli. Printre măsurile luate se numără o pauză de 10 minute între seturile 2 și 3 la meciurile de pe tabloul feminin și de pe cel al juniorilor sau suspendarea partidei în cazuri de temperaturi extreme.

HALEP, AFECTATĂ DE CĂLDURĂ

În timpul finalei pierdute în 2018 împotriva danezei Caroline Wonziacki (3 WTA), Simona Halep a cerut intervenția medicilor, acuzând probleme cauzate de căldură. Nu a fost singura care s-a plâns de asta.

Vezi și:Jucătoarea care amenință supremația lui Halep confirmă un staff de vis: o persoană apropiată de româncă și o legendă a tenisului feminin

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
105662257060988
Eugen Qy  •  01 Ianuarie 2019, 23:25

Sper din inima sa nu fie cu totul altceva , in legatura cu antrenorul. Darren si Simona erau mult prea apropiati uneori si se putea interpreta oricum acest aspect !!! In rest sa speram ca a scapat de durerile la spate , la genunchi la cot, la degetele de la picior, la slod si la ceafa ! Sa speram ca va evolua asa cum poate ea mai bine ! Ii doresc din toata inima muuult succes ! Hai Simonica ! Hai romancuta noastra draga ! Da-ne doar motive de bucurie !

fortzzza
fortzzza  •  01 Ianuarie 2019, 16:24

Simo, un MARE minus, ANTRENORUL. Te putea echilibra in multele momente cand erai cu nervii la pamant. In rest, succes.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează