SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP, VICTORIE LA TAS

Expertul care a ajutat-o pe Simona Halep dezvăluie rezultatelor testelor făcute pe suplimentul contaminat: „Am găsit roxadustat de 18 ori”

Articol de - Publicat miercuri, 06 martie 2024 19:38 / Actualizat miercuri, 06 martie 2024 19:58

Profesorul Jean-Claude Alvarez, directorul laboratorului de Toxicologie de la Spitalul Universitar din Garches (Franța), a reacționat după ce TAS i-a redus suspendarea Simonei Halep la 9 luni, de la 4 ani.

Expertul pe care echipa Simonei Halep l-a angajat pentru a o ajuta pe sportivă în cazul împotriva ITIA a vorbit pentru L'Equipe. Și a explicat ce a găsit în testele pe care le-a făcut în suplimentul de colagen Keto MTC, pe care Simona Halep l-a indicat ca fiind cel care era contaminat.

ITIA a vrut să o distrugă pe Simona Halep » Detaliul uluitor de la proces
HALEP, VICTORIE LA TAS
ITIA a vrut să o distrugă pe Simona Halep » Detaliul uluitor de la proces

Expertul care a ajutat-o pe Simona Halep, reacție după decizia TAS

Este cazul care mi-a ocupat cel mai mult timp din viața mea (peste un an), în care am avut parte de cea mai mare presiune și cel mai mare stres”, spune profesorul.

Francezii scriu că „După ce a studiat tot ce a consumat Simona Halep (proteine, suplimente alimentare, antiinflamatoare, pilule contraceptive), Alvarez a arătat cu degetul pulberea de colagen de la firma canadiană Ouantum Nutrition, contaminat în opinia lui”.

Iar Jean-Claude Alvarez completează: „Am găsit urme de roxadustat de 18 ori în acest produs, căutând în mai multe cutii și în diferite stocuri”.

Ce program ar avea Simona Halep

Gazeta Sporturilor a încercat să contureze un posibil program al Simonei Halep în perioada următoare. Dacă va opta pentru a nu-și face revenirea la competiția din Florida, Simona are multiple opțiuni în sezonul de zgură, care debutează în aprilie.

Pe 15 aprilie e programat să înceapă turneul de la Stuttgart, indoor, pe care românca l-a jucat de multe ori în trecut. Ulterior, la finalul lui aprilie are loc superîntrecerea de la Madrid, un turneu unde Halep a avut succes în anii precedenți, ea triumfând în turneul de la Caja Magica în 2016 și 2017. Apoi ar urma Roma, Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice de la Paris.

Citește și:

Fiul lui Ion Țiriac nu-l iartă pe Patrick Mouratoglou: „Uneori, nu e nevoie de nicio descriere”
SIMONA HALEP, VICTORIE LA TAS
Fiul lui Ion Țiriac nu-l iartă pe Patrick Mouratoglou: „Uneori, nu e nevoie de nicio descriere”
Simona Halep, la un pas să revină pe teren! A primit invitație la un turneu major
REVENIRE
Simona Halep, la un pas să revină pe teren! A primit invitație la un turneu major

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
username_2
username_2  •  06 Martie 2024, 20:33

alioo, gesepiștii, alioo, ce se întîmplă cu Drăgușin?...alioo, nu mai știm nimic de Drăgușin, se mai antrenează, e pe bancă, se bucură la goluri?...lăsați-l înclo de ping pong de cîmp, băgați știri cu fotbal, ați ajuns să-l neglijați pe însuși Giginho din cauza lu Simo, nu se face așa ceva, se supără omu și nu vă mai primește la palat

Vezi toate comentariile (1)
Comentează