SPORTURI  »  TENIS  »  HUA HIN

Simona Halep joacă sâmbătă la Hua Hin » Ora la care o întâlnește pe Johanna Konta

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 19 decembrie 2017 09:26

Simona Halep, liderul mondial din clasamentul WTA, va juca sâmbătă în primul meci de la Hua Hin (Thailanda), de la ora 13:00, împotriva britanicei Johanna Konta (9 WTA). Meciul va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro. 

Partida dintre Halep și Konta va fi urmată de cea dintre Karolina Pliskova (4 WTA) și Jelena Ostapenko (7 WTA), de la ora 15:00. Învingătoarele se vor duela în finala de duminică. 

Ultimul meci jucat de Simona Halep a fost în grupele de la Turneul Campioanelor, pierdut în fața Elinei Svitolina, scor 3-6, 4-6.  Halep are palmares negativ cu Johanna Konta: a câștigat doar unul dintre cele 4 meciuri disputate până acum, ultimul jucat: 6-4, 7-6, la Cincinnati. 

Simona Halep va începe în forță și anul 2018, ea urmând să fie prezentă chiar pe 1 ianuarie la turneul de la Shenzen.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează