SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

SIMONA HALEP LA FED CUP. EXCLUSIV Explicația completă: de ce nu va juca Simona Halep pentru România + cine o va înlocui

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 17:29

Simona Halep nu va fi prezentă la Cluj la partida de la Fed Cup cu Canada. Aceasta va fi înlocuită de Ana Bogdan. Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei noastre, a explicat absența numărului 2 WTA. 

"Decizia, din păcate, este clară: Simona a avut luni o ultimă examinare medicală și trebuia să se decidă. Din ce i-au zis și doctorii și după cum a fost sfătuită și de manageri, de stafful ei, hotărârea este să nu joace.

Practic, Ana Bogdan o va înlocui. Normal, am așteptat până în ultimul moment. Cu Ana am discutat în prealabil, luni a confirmat că va face parte din lot.

Marți la 12:30 plecăm cu toții spre Cluj-Napoca. Bineînțeles, fără Simona, care va veni acolo, dar probabil spre sfârșit de săptămână, pentru a fi alături de echipă", a declarat EXCLUSIV pentru Gazeta Sporturilor Florin Segărceanu, căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României.

  • România va întâlni Canada în zilele de 10 și 11 februarie, la Cluj, iar învingătoarea va juca în barajul de calificare în Grupa Mondială 1. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
tivireli
tivireli  •  06 Februarie 2018, 20:52

Am spus a declarat. Adica in alta ocazie, tot in aceeasi zi. Mai citeste si alte ziare.

1561846370530519
Sumanariu Laurentiu  •  06 Februarie 2018, 06:23

Are talpa dreapta umflata nu glezna...nici sa citim nu mai știm...dar suntem buni la comentarii

tivireli
tivireli  •  05 Februarie 2018, 23:38

A declarat ca are glezna dreapta inca umflata. A uitat ca s-a accidentat la stanga de fapt. Asa de accidentata este

Vezi toate comentariile (7)
Comentează