SPORTURI  »  TENIS  »  ANTRENOR

Simona Halep, la fel ca Maria Șarapova » Ce au în comun cele două jucătoare în alegerea antrenorului

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 decembrie 2015 11:40

Începînd cu acest an, Darren Cahill se va ocupa exclusiv de pregătirea Simonei Halep, renunțînd la programul adidas Player Development, prin care cei doi au colaborat anul acesta.

În 2013, Sven Groeneveld, antrenorul Mariei Șarapova a luat o decizie identică. Acesta a părăsit programul adidas Player Development la finalul anului, pentru a deveni antrenorul personal al rusoaicei. Alegerea a fost una inspirată, avînd în vedere că relația profesională dintre cei doi rezistă și acum.

În 2014, Șarapova a cîștigat patru titluri WTA și a triumfat la Roland Garros, după finala cu Halep, terminînd anul pe locul doi. Anul acesta, terminat pe poziția a treia, Șarapova nu a cîștigat nici un turneu de Grand Slam.

Colaborarea dintre Halep și Cahill a început în martie 2015, iar cu el altături, Halep a ajuns pe locul 2 WTA și a cîștigat trei turnee.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  27 Decembrie 2015, 19:06

Cine e zvonerul care scrie aberatii? Darren Cahill nu a renunțat la programul adidas Player Development, s-a incheiat programul....

kossu
kossu  •  25 Decembrie 2015, 15:52

Da, dar spre deosebire de Groeneveld, Cahill a renunțat la programul Adidas și pentru că nici nu ar fi avut ce altceva să facă. Adidas a sistat Player Development cu începere din 2016, așa că lui Darren Cahill, Mats Merkel și Gil Reyes li se încheie oricum contractele.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează