SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

SIMONA HALEP LA MIAMI // S-a tras la sorți tabloul de la Miami: cu cine joacă Simona Halep și celelalte românce + duel-șoc în primul tur pentru Serena Williams

FOTO: Twitter BNP Paribas Open
FOTO: Twitter BNP Paribas Open

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2018 02:09

În această dimineață a avut loc tragerea la sorți a turneului Premier Mandatory de la Miami, acolo unde liderul mondial Simona Halep va fi prezentă. 

Simona Halep va avea primul tur liber, iar în turul secund urmează să se dueleze cu învingătoarea partidei dintre Veronica Cepede Royg și o altă jucătoarea venită din calificări. În turul III, Halep ar putea da peste poloneza Agnieszka Radwanska, în timp ce Madison Keys și Anastasija Sevastova sunt la orizont în optimi.

Liderul mondial se află pe aceeași parte de tablou cu Garbine Muguruza, în timp ce Svitolina și Caroline Wozniacki sunt repartizate în partea inferioară a tabloului.

Daneza Caroline Wozniacki (2 WTA), principala urmărtitoare a Simonei Halep, urmează să joace în turul secund cu învingătoarea partidei dintre Samantha Stosur și Monica Puig.

Cel mai tare duel din primul tur este cel dintre Naomi Osaka, câștigătoarea de la Indian Wells, și Serena Williams. Învingătoarea acestei partide se va duela în turul secund cu Elina Svitolina!

Pe lângă Halep, la Miami vor mai evolua alte nume mari din WTA: Caroline Wozniacki, Garbine Muguruza, Elina Svitolina, Karolina Piskova, Jeena Ostapenko, Serena sau Venus Williams, dar și finalistele de la Indian Wells, Naomi Osaka și Daria Kasatkina.

Sorana Cîrstea este favorită 32 la Miami, astfel că va beneficia de primul tur liber. În turul secund, va juca cu învingătoarea meciului dintre Su-Wei Hsieh și o jucătoare venită din calificări, în timp ce în turul III ar putea da peste Karolina Pliksova.

Mihaela Buzărnescu debutează la Miami contra belgiencei Kirsten Flipkens, iar în turul secund ar putea da peste deținătoarea titlului, Johanna Konta.

Irina Begu va evolua în primul tur împotriva unei jucătoare din calificări. Pe tabloul calificărilor se află și Monica Niculescu, aceasta fiind  favorită principală.

  • Turneul Premier Mandatory de la Miami se va disputa în perioada 19 martie - 1 aprilie. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (39)
timm
timm  •  20 Martie 2018, 16:27
Postat de duffyduck pe 19 Martie 2018, 16:58

WTF frate, asta va descalifica si ii lasa loc lui tihi pe aici, atunci cand negati evidentul cu o indrajire iesita din comun si cand spuneti ca va pricepeti mai bine decat Evert si McEnroe in a analiza un meciu de tenis. E mai infricosatoare atitudinea asta, decat derapajele lui tihi. OMG sunati repede la Eurosport sa ii concedieze pe cei doi sa angajeze forumisti GSP ... eu nu sustin nene ca adevarul absolut e la mine, dar sa ajung sa contrazic unii care au tinut racheta in mana si au umplut vitrina de trofee ... mai bine ma las ...

Macar nu esti ipocrit. Se stie ca cel mai prost animal este rata. duffyduck sper ca nu ai dureri si urlii, ca deranjeji vecinii.

timm
timm  •  20 Martie 2018, 16:22
Postat de duffyduck pe 19 Martie 2018, 16:55

Si ce motiv avea sa nu stea bine fizic la Indian Wells? A, scuze, venea dupa o pauza mare ... amha ...

Tu chiar esti prost. Nu s-a antrenat deloc pentru ca a fost accidentata.

timm
timm  •  20 Martie 2018, 16:15
Postat de tihi pe 19 Martie 2018, 14:51

Cititi comentariile facute de Chris Evert,McEnroe,Martina Hingis si Navratilova despre semifinale si finala,in special despre meciul Osaka -Halep !! In rest liniste,ca aici nu facem alte analize ca nu are loc si nici nu merita indiferent ca esti mechidoanca,roman sau maghiar,esti inteligent sau nu sa intelegi anumite aspecte si realitati ! Sportul este international si nu foloseste nici o limba !!

Mai prostovane. Ce ai inteles tu din comentariile Chris Evert,McEnroe,Martina Hingis si Navratilova despre Halep? Ca nu au vorbit in ungureste. Dar de ce nu comenteaza Chris Evert,McEnroe,Martina Hingis si Navratilova despre Babos? Pentru ca e cantitate neglijabila in tenis?

Vezi toate comentariile (39)
Comentează