SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

UPDATE Reacția Serenei Williams, după ce a aflat că se poate duela cu Simona Halep în „sferturi” la Australian Open

Serena Williams - Simona Halep, scor 6-1, 4-6, 6-4, optimi Australian Open 2019 FOTO IMAGO
Serena Williams - Simona Halep, scor 6-1, 4-6, 6-4, optimi Australian Open 2019 FOTO IMAGO

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2021 08:05 / Actualizat duminica, 14 februarie 2021 10:48

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) și Iga Swiatek (19 ani, 17 WTA) se înfruntă astăzi, în jurul orei 10:00, în optimile de finală de la Australian Open 2021, iar câștigătoarea o va întâlni pe Serena Williams în runda următoare. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Eurosport 1. 

UPDATE 10:50 Serena Williams: „Mă simt pregătită pentru Simona Halep”

"În acest moment, mă simt pregătită atât pentru Simona, cât şi pentru Iga. E un sfert de finală de Grand Slam, toate adversarele sunt grele. Nu va fi o mare presiune pe mine, am fost în această fază a turneului de mai multe ori decât îmi amintesc. Sunt pozitivă şi asta e atitudinea pe care trebuie să o am. Sunt pregătită pentru ambele jucătoare", a spus Serena la final.

Știrea inițială:

Dacă Simona Halep o va învinge pe Iga Swiatek, se va reîntâlni cu Serena Williams în sferturile de finală ale Grand Slam-ului de la Melbourne. Fostul număr 1 mondial a trecut de Aryna Sabalenka, scor 6-4, 2-6, 6-4, după o partidă care a durat 2 ore și 11 minute, și s-a calificat în sferturi la Australian Open pentru a 13-a oară în cariera sa.

În setul decisiv, Serena Williams a fost egalată de la 4-1, dar Aryna Sabalenka nu a avut puterea să o învingă pe septupla campioană de la Australian Open. Sportiva din America a câștigat ultimele două game-uri și se pregătește pentru duelul din sferturi cu Simona Halep sau Iga Swiatek.

Ultima întâlnire directă dintre Simona Halep și Serena Williams a avut loc la Wimbledon

Simona Halep a întâlnit-o de 11 ori pe Serena Williams, iar sportiva constănțeancă a câștigat doar două dintre dueluri: în 2014, în grupe la Turneul Campioanelor de la Singapore, scor 6-2, 6-0, și în 2019, în finala de la Wimbledon, scor 6-2, 6-2. Întâlnirea de la „All England Club” a fost ultima dintre cele două sportive, care se por reîntâlni în sferturi la Melbourne.

Simona Halep, pregătită de revanșa cu Iga Swiatek

„Sunt multe lucruri pe care va trebui să le fac diferit pentru că la Roland Garros meciul a fost foarte rapid. Nu am avut niciun fel de feeling atunci. Ea a fost iute și foarte puternică în acea zi, dar voi uita acel meci. Voi discuta cu echipa mea legat de ce aș putea să fac mai bine, voi încerca să mă concentrez pe mine, așa cum fac în fiecare zi. Atenția trebuie să fie pe mine, apoi, dacă voi juca un tenis bun, am o șansă", a fost analiza făcut de Simona Halep.

VIDEO. Top 10 lovituri din prima săptămână de la Australian Open 2021

Citește și alte știri din tenis:

Australian Open are acum o favorită imensă! Ce s-a întâmplat cu cotele și ce șanse are Simona Halep

Halep, gata de revanșa cu Swiatek! Simona nu le-a iertat pe jucătoarele care i-au administrat înfrângeri dure

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
valerii_gazaev_
valerii_gazaev_  •  14 Februarie 2021, 08:28

Serena ne tot arata ca in ciuda tuturor obstacolelor intalnite, ramane o imensa campioana. Cu 23 de grand slamuri in buzunar, e de inteles ca doar atunci cand va pune racheta in cui adversarele vor putea rasufla usurate. Pana atunci hai sa ne concentram pe meciul Simonei. Daca trece de poloneza atunci va primi o noua sansa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează