SPORTURI  »  TENIS  »  INTERVIU

Simona Halep pentru site-ul WTA: "Românii vor să bat tot, fac ce pot ca să le îndeplinesc dorința"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2015 11:27

Simona Halep a terminat pe locul 2 WTA anul 2015, fiind depășită doar de Serena Williams, care bate toate recordurile. Românca a oferit un interviu pentru site-ul WTA în care a discutat despre sezonul recent încheiat, dar și despre felul în care este văzută în țară. 

"Turneul de la Indian Weels a fost cel mai important pe care l-am obținut. Bine am jucat și în vară, am ajuns în premieră în sferturi și semifinale la US Open, plus alte două finale înainte.

La Wimbledon și Roland Garros lucrurile n-au mai mers așa bine, însă per total sînt mulțumită de sezonul trecut. Am fost mai încrezătoare și am început să mă bucur de fiecare meci", a zis Halep.

...comparație cu 2014: "A fost un an bun pentru mine 2014, dar acum cred că 2015 a fost ceva mai bun. Am învățat multe, am învățat să nu mai pun presiune inutilă pe mine și îmi apăr mai relaxată trofeele. Așa pot cîștiga meciuri mai grele. Totul a fost mai bine în jocul meu și în viața personală în acest an".

...despre România: "În țara mea toată lumea vrea ca eu să cîștig tot, dar nu sînt robot, sînt și eu un om normal. Pot să cîștig un meci important, dar pot pierde și cu o adversară mai slab cotată. Așa că prefer să mă gîndesc la ce am eu de făcut. Știu că românii îmi cer să bat tot, pe de-o parte e ok, voi face totul să le îndeplinesc dorința", a mai zis Halep pentru site-ul WTA.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
narutosslazio
narutosslazio  •  10 Noiembrie 2015, 22:38

Simona Halep pentru mafia pariurilor: ***, fac tot ce pot sa le indeplinesc dorinta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mishu_74
mishu_74  •  10 Noiembrie 2015, 21:32
Postat de nea_vanea.60 pe 10 Noiembrie 2015, 14:57

nu iti cere nimeni sa bati tot! dar, bate si tu pe cineva din top 10...

iar tu nu faci deloc cinste id-ului pe care ti l-ai luat daca nici macar atat nu stii. S-ar intoarce saracul Chirila in mormant daca ar stii ce impotenti mintal semneaza cu apelativul sau.

1948george
1948george  •  10 Noiembrie 2015, 21:08

Draga Simona , Te urmaresc de cand ai inceput sa apari in tenisul mare ! In felul meu am pariat pe tine si pe inca o colega . AMANDOUA NU M-ATI DEZAMAGIT ! - si sunt mandru de voi ! Referitor la '' romanii ar dori sa castigi toate meciurile '' ii poti intelege , numai prin viziunea unui suporter , care asa ar VREA EL ! Pentru cine a facut sport de performanta , sau citeste despre sport , uramareste statisticile din diverse sporturi si are o LOGICA , stie ca supre vedete apar foarte rar in sport (sau in orice alt domeniu de activitate ) iar , - ca sa pastram tematica - jucator roman ca Nastase nu stiu daca va mai exista . Sper sa te mentii pe linia pe care ai pornit , te urmaresc la toate meciurile ce se transmit pe TV , si , poate sunt suporterul tau cel mai infocat dupa parintii tai , eu avand o fata - singurul meu copil - si ca tata de fata inteleg multe . Succes si ai grija de banuti , sti ca sunt greu de facut dar usor de cheltuit ! Bravo Simona !!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează