SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Simona Halep, răspuns oficial după ce a fost criticată pentru refuzul de a juca la Fed Cup: "Dar acolo ce scrie?"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 aprilie 2015 16:52

Simona Halep (23 de ani) a anunțat săptămîna trecută că nu va participa la Fed Cup cu naționala României în meciul din Canada.

Programul aglomerat îi dă peste cap planurile sportivei noastre. Imediat cum și-a anunțat decizia, Simona Halep a fost criticată de mai multe voci importante din tenisul românesc, printre care și Ilie Năstase.

"În primul rînd, părerea mea și opinia mea este că eu joc zilnic pentru România, tot timpul cînd intru pe teren acolo scrie România, Halep. Cred că asta este mult mai important pentru mine, pentru țară, am jucat întotdeauna cu mare drag la Fed Cup, cînd am putut și cînd s-a putut. Am fost și accidentată și tot am jucat anul trecut, am riscat foarte multe lucruri. Mi-am dorit mult să joc Fed Cup întotdeauna.

Anul acesta este imposibil pentru că programul nu îmi permite, dacă jucam în altă parte, în Europa, mai aproape, mă duceam cu mult drag. Acum este imposibil să mă duc să schimb din nou fusul orar, și-așa sînt obosită, vin după o perioadă lungă în America, am venit acasă, să plec iar în Canada și să mă întorc este foarte, foarte greu.

Fiecare își dă cu părerea, fiecare are părerea personală, țin să spun doar că joc pentru țară zilnic, nu joc doar la Fed Cup. Îmi doresc să cîștige fetele acolo și fără mine, au șanse, joacă bine, avem jucătoare foarte bune. O să le țin pumnii și o să le susțin de acasă", a spus Simona Halep pentru DigiSport.

...despre Ilie Năstase: "Nu știu dacă mă afectează sau nu, dar pe domnul Năstase îl respect, îi respect toate rezultatele pe care le-a avut, ceea ce a fost și ceea ce este.

Nu îmi permit să comentez despre ceea ce spune dînsul, este opinia dumnealui și cum fiecare este liber să își spună părerea eu accept orice".

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (207)
adriancalinescu72
adriancalinescu72  •  07 Aprilie 2015, 18:24

Atentie Domnisoara Simona Halep....Esti datoare vanduta.......In primul rand mie ca m-am sculat in crucea noptii si m-ai speriat de moarte cand mai dadeai mingii afara si m-ai facut sa tip cand ai castigat ...Romaniei ,tarisoara ta ,care nu a facut NIMIC pentru tine.....Esti datoare Europei ca nu ai invis-o pe Serena.....Esti datoare Globului Pamantesc ca nu ai jucat contra selectionatei Lunei.....Esti datoare sistemului solar ca ai devenit.... stea...Domnisoara Simona Halep....esti datoare vanduta....

nnapocarepublic
nnapocarepublic  •  07 Aprilie 2015, 19:59

nici macar nu m-a dezamagit p0cita...stiam ca asa sunt albanejii care au furat si fura tzara zilnic ... vezi,jovani,jiji,haji,teia sponte,ponta ..lista albanezilor e lunga ca si lista furaciunilor...

tonyys
tonyys  •  07 Aprilie 2015, 20:57

Are dreptate Nastase, halep e o parvenita pe care o intereseaza doar banii, oricum i se da prea multa importanta unei jucatoare mediocra care n-are nici un grand slem castigat.

Vezi toate comentariile (207)
Comentează