SPORTURI  »  TENIS  »  WTA TORONTO

Simona Halep, prima reacție după calificarea în „sferturi” la Toronto » Ce a deranjat-o în timpul meciului și ce îi transmite următoarei adversare

Simona Halep / Sursă foto: Imago Images
Simona Halep / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 11 august 2022 22:11 / Actualizat joi, 11 august 2022 22:47

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) e în „sferturi” la Toronto, după victoria în minimum de seturi reușită în fața elvețiencei Jil Teichmann (25 de ani, 21 WTA), scor 6-2, 7-5.

  • Pentru un loc în semifinale, Simona Halep se va duela cu Coco Gauff (18 ani, 11 WTA). Partida va avea loc vineri, la o oră ce va fi anunțată ulterior de organizatori. 

N-a fost cel mai facil succes al Simonei, care a avut de înfruntat nu doar o adversară incomodă, ci și condițiile deloc prietenoase de la Toronto, aspect recunoscut de ea după meci: „A fost dificil cu vântul, nu am simțit nimic din joc din cauza lui, dar mă bucur că am rămas acolo și am câștigat”, a spus românca.

Simona Halep, victorie muncită cu Jil Teichmann la Toronto! Urmează un meci-șoc în sferturi
WTA TORONTO
Simona Halep, victorie muncită cu Jil Teichmann la Toronto! Urmează un meci-șoc în sferturi

Simona Halep, despre duelul cu Coco Gauff: „Sunt aici să lupt pentru fiecare meci pe care-l joc”

Despre Coco Gauff, adversara din „sferturi”, Simona a spus: „O știu, am avut câteva meciuri împreună, luptă pentru fiecare minge, va fi dificil, dar sunt aici să lupt pentru fiecare meci pe care-l joc”, a declarat românca, în timpul interviului acordat la final. 

Va fi al șaselea sfert de finală pe care ea îl va juca la turneul canadian. Simona are două titluri la Rogers Cup, câștigate în 2016 și 2018.

VIDEO Ion Țiriac îi dă un sfat vital Simonei Halep: „Să-și îngrijească fizicul, de acolo i se trage tot”

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep, victorie muncită cu Jil Teichmann și calificare în „sferturi” la Toronto! Urmează „șocul” cu Coco Gauff

S-a aflat după 3 ani » Gestul șocant făcut de Serena Williams după ce Simona Halep a bătut-o în finala de la Wimbledon: „Organizatoarea era palidă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează