SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep: "Românii au impresia că eu fac shopping. Nu își dau seama cât de mult muncesc, însă mă bucur că sunt un model pentru copii"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 16 august 2016 10:20

Simona Halep n-a vrut să participe la Jocurile Olimpice de la Rio din cauza virusului Zika, însă va concura la Cincinnati. Jucătoarea noastră a acordat un interviu site-ului WTA în care a vorbit despre dezamăgirea trăită când a decis să nu concureze la JO 2016, dar și despre cum credea ea că o văd românii.

"Am fost foarte dezamăgită când am renunțat la Jocurile Olimpice, dar a fost mult mai bine pentru sănătatea mea. Nu e deloc ușor pentru mine să călătoresc mult și să mănânc în diverse locuri. A fost  o Olimpiadă bună pentru România la tenis, cu băieții care au ajuns în finala la dublu.

Tenisul nu e la fel ca gimnastica, dar atunci când joci pentru țara ta înseamnă mult. M-am uitat la Simone Biles și Michael Phelps, sunt incredibili. Am urmărit și finala la tenis și Monica Puig a făcut totul ca să câștige", a declarat Halep.

Simona s-a arătat însă deranjată de modul în care crede că e văzută de români:

"Nu realizează ce fac pentru că nu mă văd. Nu își dau seama cât muncesc și cât mă antrenez în fiecare zi, și că joc unele meciuri și când nu mă simt bine. Românii văd doar meciurile mele și au impresia că în restul timpului fac doar shopping.

Mă bucur totuși că mulți copii s-au apucat de tenis datorită mie. E bine pentru țara noastră, suntem o țară mică și e bine pentru copii. Decât să stea cu telefoanele în mână mai bine iau o rachetă".

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
838636682877281
Virgil Borcut  •  18 August 2016, 22:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  18 August 2016, 10:38

"Qui s'excuse s'accuse" ... sau "chelul isi pune singur miinile in cap"

merace
merace  •  17 August 2016, 23:42

Shopping fac jurnalistii care dau copy-paste la ce gasesc pe net, in loc sa creeze articole originale si de bun-simt... Dar sportivi ca Simona, ca sa ajunga in Top 3 mondial, muncesc enorm...

Vezi toate comentariile (46)
Comentează