SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Simona Halep s-a calificat în "sferturi" la Biberach

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

Jucătoarea Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului challenger de la Biberach (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 50.000 de dolari.


Halep a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-2, 6-7(3/7), 6-3, pe Stephanie Cohen-Aloro (Franţa), cap de serie numărul 8.


În sferturi Halep va juca în compania austriecei Yvonne Meusburger, cap de serie numărul 2, care a trecut de germanca Annika Beck, scor 6-1, 6-0.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  26 Februarie 2010, 13:40

stie cineva cite puncte a luat? multumesc pt raspuns

 •  26 Februarie 2010, 11:25

CELE MAI BUNE TRANSMISII DE PE INTERNET... DIGISPORT,GSPTV, TOATE MECIURILE DIN CUPELE EUROPENE LE PUTETI VEDEA LIVE... VIDEOOOOOO SI GRATISSSS... DOAR PE W- W- W.-S- P- O- R -T -P -E- N -E- T .-C -O- M.... NUMARU 1 IN STREAM DE PE INTERNET.. SUPER CLARITATE... TOTU GRATIS.. ASTEPTAM TOTI MICROBISTI ALATURI DE NOI.. W- W- W- .S -P -O- R -T -P E -N- E- T.- C- O- M

Vezi toate comentariile (2)
Comentează