SPORTURI  »  TENIS  »  ITF

Simona Halep s-a calificat în turul doi la Biberach

Halep
Halep

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2010 00:00

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a calificat, miercuri, în turul doi al turneului challenger de la Biberach (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 50.000 de dolari, informează site-ul itftennis.com.
Halep a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Eleni Daniilidou (Grecia) şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Stephanie Cohen-Aloro (Franţa), cap de serie numărul 8, care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-1, de Anastasia Vasilieva (Ucraina), jucătoare venită din calificări.
Perechea Alexandra Cadanţu/Martin Kubicikova (România/Cehia) s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Madrid, dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Cadanţu şi Kubicikova au învins, în sferturile de finală, cu scorul de 6-3, 0-6, 10-8, cuplul Neda Kozici/Anne Schafer (Serbia/Germania) şi vor juca, în faza următoare a competiţiei, cu perechea Benedetta Davato/Ines Ferrer-Suarez (Italia/Spania), cap de serie numărul 3, care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-3, de cuplul Rocio De La Torre-Sanchez/Li Xi (Spania/China).
Perechea Adrian Ungur/Dominik Meffert (România/Germania) s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Meknes (Maroc), dotat cu premii în valoare totală de 30.000 de euro. Ungur şi Meffert au învins, în primul tur, cu scorul de 7-6 (7/5), 7-5, cuplul marocan Rabie Chaki/Reda El Amrani şi vor juca, în faza următoare a competiţiei, cu perechea Uladzimir Ignatik/Martin Klizan (Belarus/Slovacia), care a trecut, cu scorul de 4-6, 6-4, 10-7, de cuplul italian Alessio Di Mauro/Simone Vagnozzi, cap de serie numărul 2.

Sursa: Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează